Kunden som bandt henne fast..

– «Har dere nylontau?» Eva snur seg rundt, og ser rett inn i et par dype, stålgrå øyne. Blikket hun møter er bestemt, myndig og etterfulgt av en grov, litt hes mannstemme. – «Hvilken dimensjon? Vi har mange ulike typer. Skal det være grovt tauverk eller en litt mykere type?»

Eva har blitt ganske kyndig på sortimentet de har i den gamle, tradisjonsrike jernvarehandelen der hun jobber. Hun har jobbet der i 8 år nå, og trives godt i et mannsdominert yrke. Hver dag kommer ulike håndverkere innom, og det hender at Eva drømmer seg litt bort i én eller annen pirrende fantasi. Hun har alltid vært litt svak for håndverkere, og liker menn som er litt nevenyttige.

Kunden hun står fremfor nå er middels høy og grovbygd, med pene trekk og meget dype øyne. Eva føler blikket hans mot rumpa, idet hun går forbi han for å vise vei mot avdelingen der de har tauverk. – «Det må ikke være for tykt, da jeg skal bruke det til å binde sammen noe. Også må det ikke være for grovt materiale. Ikke så mye bust». Eva finner akkurat det tauet han ønsker seg, og tar seg selv i å fundere på hva han skal bruke det til.

Kunden betaler, går mot døren og snur seg idet han er i ferd med å åpne den. – » Er det du som bor oppe ved det store beitet før kirka?» – «Ehhh, ja. Jeg bor i det røde huset». Eva blir litt overrumplet av spørsmålet. Har han sett henne der hjemme? Hun rødmer og tenker umiddelbart på de mange gangene hun har vandret naken rundt i huset, på tross av at det er vinduer på alle kanter. – «Jeg har sett deg der», sier han og blunker lurt. Kanskje jeg kommer innom en dag. Takk for tauet».

Eva kjenner at det kiler i magen, og hun tar seg i å ønske at han skal stikke innom. Hun har lenge hatt en fantasi om å bli forført av en fremmed, og at denne fremmede vil ha sex med henne. Etter endt arbeidsdag drar hun hjem og skifter til en lett sommerkjole. Været er fantastisk og hun legger seg i solstolen på terrassen for å ta seg en kort hvil. Solen varmer godt på kroppen og Eva trekker kjolen litt oppover lårene. Stoffet er nesten gjennomsiktig, og man kan tydelig se de struttende brystvortene knoppe seg under det florlette stoffet.

Eva tenker på kunden fra butikken og kjenner at hun blir våt i skrittet. Hun lukker øynene og stryker hånden forsiktig på innsiden av låret. Plutselig kjenner hun at det står noen ved siden av solstolen, men hun åpner ikke øynene. Hun kjenner hjertet slå fortere, og spenningen stiger i kroppen hennes. Personen stryker henne langs kinnet med noe hun kjenner som et mykt tau. Tauet glir ned langs halsen, over brystet, forbi navelen og ned i skrittet. Idet han trekker tauet mot seg, stryker det seg over klitoris og Eva klynker lavt.

Hun kjenner kåtheten bruse opp i kroppen, og brystene strutter i været. Han tar tak i hendene hennes, og binder tauet forsiktig rundt håndleddene. Så løfter han armene hennes oppover og binder de fast i enden på solstolen. Solstolen vipper bakover og Eva blir liggende helt flatt. Hun kjenner at han stryker hånden nedover brystet, magen, hofta og innunder kjolen. Hun er klissvåt og han fører to fingre lett inn i henne.

Han blir opphisset av å kjenne saftene hennes, og en grov kul buler i buksa hans. Eva lukker opp øynene og møter blikket hans. De dype, stålgrå øynene lyser av kåtskap og Eva kjenner at hun vil ha han inn i seg. Han går ned på kne og lar tunga finne veien innunder kjolen hennes. Med bestemte, men allikevel myke bevegelser leker tunga hans med klitorisen hennes. Han stikker tungespissen inn i henne og suger lett. Hun kjenner at hun er i ferd med å få orgasme.

Han avbryter og smiler. Hun skjønner at hun ikke skal få lov å komme så lett. Han knepper opp kjolen og lar brystene vippe ut. Han lar tungespissen leke over brystvortene og Eva kjenner et sug i magen. Begge brystene blir harde og knoppene står rett ut i den lette vinden. Han reiser seg opp og knepper opp buksa. Ut kommer en grov og klar penis, glinsende og lysten. Eva vil ha den! Han flytter seg opp ved siden av henne og tar tak i hodet hennes.

Med en bestemt og fast hånd fører han hodet hennes mot penisen sin, og Eva åpner munnen. Penisen fyller hele munnen hennes, og med faste tak presser han penisen lett ned i halsen. Eva tenner vilt på den bestemte ledelsen hans, og hun kjenner saftene renne mellom beina sine. Hun lar tunga leke med penisen hans. Lette, våte stryk opp langs skaftet, over hodet, ned igjen og rundt ballene. Han stønner lett, og blikket hans forteller at han liker måten hun bruker tunga på. Igjen blir munnen hennes fylt opp med penis, og hun kjenner at den blir steinhard i det den rytmisk kjøres inn og ut av munnen hennes.

Hun kjenner at han er rett ved å komme, men da trekker han seg ut og tar tak i hoftene hennes. Han vipper henne rundt i solstolen, slik at hun blir liggende på magen. Han stiller seg skrevs over henne, løfter baken hennes litt opp og lar penisen gli inn i henne bakfra. Eva stønner i det den presser mot bekkenbunnen. Penisen hans fyller hele henne og hun kjenner hvordan musklene i skjeden masserer den mens den kjøres inn og ut. Med rytmiske og bestemte tak kjører han henne. Hun klynker av fryd og kjenner hele kroppen ta imot den grove penisen hans.

Han lar fingrene gli lett over klitoris, samtidig som han støter i henne. Eva kjenner orgasmen velte frem i henne. Det kiler fra tærne og opp i hodet. Idet han fyller henne opp med sine varme safter, griper orgasmen hennes tak i hele henne og hun kjenner bølgen rase gjennom kroppen. Etter endt reise, trekker han seg ut og reiser seg opp. Han trekker på seg buksene og binder opp tauet. Så kysser han henne i nakken og sier: – «Er du ledig etter jobb i morgen også?» Eva snur seg og møter atter blikket hans. Et svar er overflødig.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette