Den ulovlige affæren

Vekkerklokken ringte grytidlig en søndags morgen. Jeg våknet ved siden av samboeren min, og sjekket mobilen min for å se om du hadde sendt melding.

Du hadde arrangert fest for arbeidskollegaene dine, og det siste du sa kvelden før var at du kom til å vente med å dra hjem til jeg var startet på jobb. På mobilen fant jeg noen snapper og ei melding fra deg. Snappene var fra festen, men det var også en småsexy snapp der, som levnet liten tvil om hva du ønsket. Du var eneste som var igjen på festen, og du ventet på meg.

Jeg kjørte rett utover til der dere hadde festet, og gikk opp mot hytta. Der holdt du på å rydde etter festen, og du ga meg tidenes nydeligste blikk der jeg kom inn. Du ble veldig glad for å se meg, og du møtte meg med en av de gode klemmene dine, og ett vått deilig kyss. Siden du ikke var helt ferdig med å rydde, så hjalp jeg til slik at du ble fortere ferdig. Jeg hadde tross alt noen baktanker med denne morgenen.

Vi gjorde oss ferdig, og jeg kom inn etter å ha vært ute og sjekket at alt var ryddet der. Da sto du og lente deg forsiktig mot bardisken, med den deilige rompa di mot meg. Jeg kom opp bak deg, tok ett godt tak rundt deg og kysset og småbet deg på halsen mens jeg tok ett godt tak rundt de store, deilige brystene dine. Vi stønnet begge av lyst, og jeg dro buksen din ned på anklene dine før jeg satte meg på huk bak deg og lot fingrene og tunga mi leke grådig med klitten din.

Du var våt og klar, men du skulle ikke få meg helt enda. Tre fingre gled lett inn i den deilige musa di, og jeg slikket og tungeknullet deg i rompa. Du stønnet at du ville ha meg, og jeg var ikke spesielt tung å be på dette stadiet. Drosjeuniformen gled ned, og kuken var klar for deg. Du lente deg mer frem mot bardisken, og kuken gled lett inn i den våte musa di.

Det var alt for lenge siden sist vi hadde gleden av ett av våre deilige møter, og jeg kjente fort at jeg var alt for nær orgasmen min. Jeg dro meg ut av deg, og brukte begge hendene grådig på deg mens du stønnet av vellyst. En finger lekte med rumpa di, mens jeg masserte klitten din hardt og fort. Du stønnet og prøvde å si at du kom, men det trengte du ikke, for hele kroppen din skalv, og du sprutet masse utover bardisken og buksa di som enda var rundt anklene dine.

Du bøyde deg bak og kysset meg, og sa at jeg hadde ødelagt deg totalt. Du hadde bare én gang før fått sprutorgasme, det også sammen med meg, men det får bli en annen historie. Jeg ødelegger deg gjerne, hvis resultatet er at du får sprutorgasme. Du visste at det var lite som tente meg så mye som når dama spruter.

Nå som du hadde fått orgasmen din, så lot jeg kuken gli inn i deg igjen, og knullet deg over bardisken. Tok tak i fletta du hadde ordna for festen, og holdt ett godt tak mens jeg tok deg til jeg fylte deg med den varme sæden min. Vi begge skalv i knærne av lyst. For en fantastisk start på skiftet mitt. Vi kledde på oss og jeg kjørte deg hjem til samboeren din. Ville ikke gi slipp på deg, men vi var enige om at det snart måtte bli ett nytt møte..

Skrevet av Drosjesjåføren.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du