Du er ikke mann før du har prøvd dette

– Man har ikke opplevd skikkelig orgasme før man har fått en prostataorgasme.

Stimulering av prostatakjertelen er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer – men fortsatt er det mange menn som aldri har opplevd den dype, intense orgasmen man får ved stimulering av mannens G-punkt.

– Prostata er tross alt er en viktig erogen sone hos menn. Heldigvis er det flere og flere som får øynene opp for å oppleve dypere og mer langvarige orgasmer, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Terje (51) er en av de som kan fortelle at sexlivet har fått kraftig oppsving og at det åpnet seg en helt ny verden etter han fikk sin første prostataorgasme.

– Man har ikke opplevd skikkelig orgasme før man har fått en prostataorgasme, sier Terje.

Han var som mange andre skeptisk til å begynne med og tenkte at ingenting skal opp der. Likevel var det noe som vekket nysgjerrigheten hans og gjorde at han turte å prøve.

– Det er jo klart man blir nysgjerrig når man hører man har et punkt der bak som kan gi enda bedre orgasmer. Tenk om jeg skulle gått gjennom livet uten å ha gitt dette en sjanse? Nå vet jeg hvor deilig dette er, og kan ikke få sagt nok ganger hvor mye jeg anbefaler menn å prøve det samme, sier Terje.

<strong>EKSPERT:</strong> Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.
EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.

 

Det er ingen tvil om at stimulering av prostata er en viktig del av mannens seksualitet, og at riktig stimulering kan gi en annerledes og intens orgasme.

– Mange menn har kanskje kjent hvor deilig det kan være å bli stimulert utvendig på perineum mellom ballende og anus, og rundt anus, men man vil oppleve en enda mer intens følelse om man stimulerer fra innsiden, forklarer Ebbestad.

Prostata kan nemlig stimuleres både fra innsiden og utsiden, men det er på innsiden man vil oppleve de kraftigste orgasmene. Anus har like mange nervetråder som penis og er en av mannens mest erogene soner.

– Prostatakjertelen sitter ca. 4 – 8 cm inn i endetarmen, plassert opp mot magen. Det kan kjennes ut som et litt hardere område, omtrent på størrelse med en valnøtt. Mange menn opplever at det kjennes godt å massere dette området, eller når noen masserer det, sier Ebbestad.

• Bestill prostatavibrator til deg selv eller som gave her

Dypere og lengre orgasmer

Mange menn forteller at de bruker prostatastimulering for å utløse ekstra dype orgasmer.

– Man kan kose deg på egen hånd og oppleve noe mer enn den vanlige håndjobben, eller la partner gi en helt ny opplevelse. For tro meg, man vil bli overrasket over hvor mange kvinner som har lyst til å eksperimentere mer med sin partner, sier Ebbestad, som har laget en guide til hvordan man bør gå frem for å stimulere prostata.

<strong>ENKELT:</strong> Her finner du prostata.
ENKELT: Her finner du prostata.

Slik går du frem

1. Vær skikkelig tent

Det er viktig å ta seg god tid, spesielt om du ikke har mye erfaring med denne typen stimulering. Sørg for å være ordentlig opphisset, og at penis er erigert. Bruk også et godt glidemiddel for analsex, det er et tykkere glidemiddel som lindrer ubehag og gjør det enklere å slappe av.

2. Bruk fingeren til oppvarming

Start med å føre en finger rundt analåpningen til du kjenner at kroppen slapper av og du får ført en finger inn. La fingertuppen presse forsiktig opp mot magen mens du fører den inn helt til du treffer prostatakjertelen noen få cm opp. Press forsiktig i en slags «kom-her-bevegelse».

3. Finn riktig teknikk

Prøv dere frem. Det er vanskelig å si hvordan hver enkelt liker å bli stimulert, noen menn liker direkte stimulering ved at man presser fingeren mot prostata, andre elsker roterende bevegelser rundt og over kjertelen, og noen liker at man drar fingrene frem og tilbake over kjertelen.

4. Kombiner med oralsex

Et godt tips er å gi prostatastimulering mens man har andre typer sex som oralsex og onani. Det gir den perfekte kombinasjonen hvis man vil ha alt på én gang.

• Kjøp prostatavibrator her

<strong>SAMMEN ELLER ALENE:</strong> Finn mannens hemmelige orgasmepunkt. En prostatavibrator kan brukes både sammen og alene.
SAMMEN ELLER ALENE: Finn mannens hemmelige orgasmepunkt. En prostatavibrator kan brukes både sammen og alene.

Slik velger du riktig prostatavibrator

Sexleketøy for menn har hatt en enorm utvikling de siste årene, og prostatastimulering har aldri vært enklere enn det er nå. Og når man har funnet prostatakjertelen med fingrene, og kanskje opplevd de unike orgasmene – hvordan kan vi gjøre det enda bedre?

– Da mør man absolutt gå til innkjøp av en prostatavibrator. Og en god prostatastimulator bør ha en buet tupp slik at den treffer prostata, informerer Ebbestad.

Videre forklarer hun at i likhet med andre typer analplugger må den også ha en bred base slik at man ikke risikerer å få hele pluggen inn i endetarmen. I tillegg har de fleste prostatastimulatorer vibrering for økt effekt.

<strong>BUET TUPP:</strong> En god prostatastimulator bør ha en buet tupp slik at den treffer prostata.
BUET TUPP: En god prostatastimulator bør ha en buet tupp slik at den treffer prostata.

Topp 3 prostatavibratorer

1. Vector fra We-Vibe

Denne er designet spesielt for prostatastimulering – to kraftige motorer stimulerer prostata og perineum. Vector er 100% vanntett, og kan fjernstyres med mobilen der man kan designe sine egne vibrasjonsrytmer, eller invitere andre til å styre den.

2. O-Boy fra Rocks-off

Denne passer for alle – enten man har lang erfaring og ønsker en mer effektiv vibrator, eller vil prøve noe nytt. Den har en kraftig base, tykk plugg, og en tynn stav som resulterer i fantastisk stimulering. Ta den gjerne med i dusjen eller i badekaret.

3. Cheeky-Boy fra Rocks-Off

Cheeky-Boy er en vanntett analvibrator med myke silikonkuler som stimulerer P-punktet, mens den robuste basen vibrerer mot perineum. Den har kraftige vibrasjoner og en tykk base som også stimulerer perineum.

Gi han en gave han sent vil glemme

– En orgasme er den deiligste gaven du kan gi, og hvis den i tillegg er ekstra kraftig vil det være en gave han sent vil glemme, smiler Ebbestad.

Hun oppfordrer alle til å kjøpe en prostatavibrator i gave til sin kjære for å utforske mannens orgasme.

– Det å prøve noe nytt som er prostatavibrator kan gi det lille ekstra som mange savner i sexlivet sitt. Og når man vet det finnes noe som kan gjøre orgasmen sterkere og lengre, så bør man jo ønske å prøve, avslutter Ebbestad.

• Kjøp en prostatavibrator i gave

<strong>HUSK GLIDEMIDDEL:</strong> Sørg for et godt glidemiddel for analsex, det er et tykkere glidemiddel som lindrer ubehag og gjør det enklere å slappe av.
HUSK GLIDEMIDDEL: Sørg for et godt glidemiddel for analsex, det er et tykkere glidemiddel som lindrer ubehag og gjør det enklere å slappe av.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,