Pult i ræva for første gang

Jeg kom inn døra etter en lang dag på jobb, jeg hadde gledet meg til å spise litt middag og kose meg foran tv-en. Da kom dama mi gående inn i gangen veldig bestemt og viska inn i øret mitt: – I kveld skal du være den lille slaven min! Du skal bare gjøre som jeg sier og hvis du ikke adlyder meg så skal jeg straffe deg på en måte du aldri har sett maken til.

Jeg ble helt satt ut og kjente med en gang at kukken min hadde vokst seg så stiv at buksesmekken nesten spratt opp. Jeg sa umiddelbart: – Ja jeg skal adlyde deg! Da tok hun håndflata si og slo meg så hardt på kinnet at jeg merka at jeg ble helt svimmel. Så sa hun: – Du skal kalle meg Prinsessa og hver gang jeg spør deg et spørsmål eller gir deg en kommando så skal du si ja/takk Prinsessa på slutten av hver setning. Nå skal du gå og ta deg en dusj å vaske den skitne kroppen din også vil jeg du skal komme til rommet, sette deg ned på kne utafor døra også banke på.


Jeg var helt satt ut og i ekstase men husket på å si : – Ja Prinsesse! Så gikk jeg i dusjen og vasket meg selv, mens jeg sto i dusjen og vannet rant nedover kroppen min så tenkte jeg hva skal hun gjøre med meg nå, hun har aldri vært så streng før? Vanligvis pleier jeg å være den dominante, hvorfor har hun tatt så kontrollen i dag?

Jeg var kåt og skikkelig overrasket, etter jeg hadde tørket kroppen min gikk jeg til soveromsdøren. Jeg satt meg ned på kne og banket forsiktig på 2 ganger, nervøs for hva som ville skje nå. Da hun åpnet døren la jeg merke til at hun hadde tatt på seg lange, svarte strømper og et sort korsett, samtidig holdt hun en pisk i handa. Hun var så deilig at jeg ble 10 ganger kåtere. Hun gikk rolig mot meg og tok et godt tak i håret mitt, så dro hun hodet mitt litt bakover også sa hun: – Sleik meg! med en bestemt stemme før hun styrte hodet mitt mot fitta hennes.

Når tungen min glidde gjennom fitteleppene hennes så kjente jeg hvor sinnsykt våt hun var. Fittesafta hennes rant nedover haka mi og hun stønnet høyere og høyere. Jeg ble så grepet av situasjonen at jeg tok den ene handa mi opp til fitta og begynte å fingre henne. Da tok hun tak i håret mitt og dro det bakover og sa hun: – Jeg har ikke bedt deg om å fingre meg. Ta hendene bak ryggen og fortsett å slikk fitta mi.

Jeg begynte å slikke henne igjen med hendene bak på ryggen, mens jeg slikket henne så begynte hun å slå meg med pisken på ryggen. Alt fra lette pisk til hardere slag. Hun begynte å nærme seg orgasme og jeg kunne kjenne at fitta hennes pulserte i munnen min, hun var så kåt at det rant nedover meg. Blandingen av stønnene hennes og at hun piska meg mens jeg slikket henne gjorde at jeg følte meg skikkelig brukt. Jeg kjente på følelsen av å være slaven hennes og det gjorde meg så glad. Hun kom så hardt at jeg kunne se hun sleit å stå på to bein etter orgasmen.

Hun satt seg ned på senga og kom tilbake til seg selv. Så tittet hun på meg med et dømmende blikk og sa – I dag skal du få en overraskelse du ikke kommer til å glemme med det første. Jeg ble så nysgjerrig og spent, jeg kjente hjertet mitt dunke fort og jeg lurte på hva det var. Så sa hun: – Men før du får overraskelsen så skal du få lov til å gjøre deg fortjent til det. Jeg svarte tilbake: – Ja Prinsesse, jeg gjør alt du ber meg om! Hun tittet på meg med et blikk som sa jeg er så stolt og fornøyd av den lille slaven min.

Hun ba meg komme opp i senga og stå på alle fire. Jeg svarte: – Ja Prinsesse, og gikk opp i senga og stelte meg på alle fire. Så sa hun: – Vi får se da hvor flink du er til å ta imot litt piskeslag fra Prinsessa di idag da. Jeg sa med litt ydmyk stemme: – Jeg skal ta imot alt du vil gi meg Prinsesse. Jeg merket at jeg ble kåtere av at jeg sa det. Spenninga og det at jeg hadde overgitt meg til en person gjorde meg kåt, tent, avslappa og ga en trygghet som gjorde at jeg glemte hele omverden.

Hun tok en flogger pisk og begynte å spanke meg lett på rumpeballene, det svei og gjorde litt vondt i starten, men jeg svelga smerten og snart utvikla hvert pisk til å bli en deilig nytelse som spredde seg i kroppen som en varm energibølge. Hun økte tempoet og pisket meg fortere og hardere. Nedover låret, på ryggen, på rompa og innimellom pisket hun lett ballene mine som dingla der i lufta. Hun så hvordan jeg nøt å bli spanket så hun bestemte seg for å ta en litt hardere pisk. Hun pisket meg så hardt på rumpa at jeg merket en tåre nesten kom trillende. Hun sa: – Ikke så deilig nå eller? Jeg svarte: – Alt du gjør er deilig Prinsesse. Hun fortsatte å piske meg til jeg ble helt lilla på rumpa.

Hun stoppet opp og tok fram et blindfold som hun tok over øynene mine. Hun ba meg fortsette å stå på alle fire. Jeg hørte at hun fant frem noe, men jeg klarte ikke å skjønne hva det var og det pirret meg så mye at jeg kunne kjenne precumet renne ut av pikken min. Så kom hun tilbake og begynte å massere pikken min og ballene mine før jeg plutselig kjente tunga hennes sleike rompehullet mitt. Tunga hennes gikk rolig først, men etterhvert gikk den fortere og fortere og nytelsen var helt himmelsk mens tunga hennes gravde seg innover hullet mitt. Så stoppet hun opp og tok en god klump med glidemiddel over rompehullet mitt, hun tok en finger og begynte lett å presse den forsiktig inn. Så etter å ha varma opp tok hun to fingre inn. Hun presset fingrene mot p-punktet mitt og jeg kjente en deilig følelse fra p-punktet. Så etter å ha presset inn den 3 fingern så sa hun:

 – Så min lille skitne slave, er du klar for overraskelsen din?

Jeg klarte nesten ikke å snakke fordi jeg var så kåt at jeg visste ikke helt hva jeg skulle si eller gjøre, men jeg klarte å få ut: – Ja Prinsesse, jeg er klar for overraskelsen, litt mumlende. Så kjente jeg noe stort som presset mot rompehullet mitt, jeg kjente hvordan rompehullet mitt ble utvidet og at en stor dildo pressa seg inn i meg. Det gjorde litt vondt i starten, så jeg spurte om hun kunne gjøre det litt saktere, men hun ba meg holde kjeft og fokusere på å ta imot det hun ga meg. Etter dildoen hadde kommet dypt inn i meg kjente jeg hoftene hennes inntil rompa mi og da skjønte jeg at hun hadde på en strapon og at hun skulle knulle meg. Jeg ble så kåt av tanken at jeg ga fra meg et skikkelig stønn. Hun begynte å bevege seg inn og ut i et rolig tempo og smerten gikk over i ren nytelse.

Den følelsen å kjenne at jeg ble fylt opp av Prinsessa mi ga meg seg så mye nytelse at jeg ble helt svimmel i kroppen. Jeg klarte ikke å stoppe å stønne fordi det var så godt. Hun økte tempoet og knullet meg så hardt og brutalt at jeg kjente at hele kroppen min begynte å dirre.

Dildoen traff så perfekt mot p-punktet mitt og jeg kjente en følelse jeg aldri har kjent spre seg fra p-punktet og utover i kroppen. Plutselig fikk jeg en så kraftig orgasme at jeg falt sammen ned på magen. Hun lot seg ikke stoppe av det og tok tak i hendene mine og presset meg ned i senga mens hun knullet meg enda hardere bakfra. Så stoppet hun opp og tok av seg strapon’en, jeg hadde fortsatt blindfold på så jeg så ingenting, men jeg kjente at hun tok tak i meg og snudde meg rundt. Så satt hun seg opp på meg også dytta den stive kukken min inn i fitta hennes. Akkurat i det kukken glir inn i fitta hennes så ga hun fra seg et stønn jeg aldri har hørt før. Hun var så våt at det rant fittesaft over ballene mine med en gang. Hun ridde kukken min så hardt og kjapt at jeg ble helt svimmel.

Jeg begynte å nærme meg en orgasme og da sa hun: – Du får ikke lov til å komme nå, jeg kommer til å fortsette å ri deg til jeg er fornøyd og hvis du ikke klarer å holde igjen og kommer uten å ha fått tillatelse til det, så kommer du til å få en straff. Bare det at hun sa det gjorde at orgasmen nærmet seg enda mere og jeg sa: – Jeg klarer ikke, jeg kommer nå!

Hun lot seg ikke stoppe av det og fortsatte og ri meg hardere og fortere mens jeg kom så hardt at hele kroppen min ristet ukontrollert. Etter jeg hadde kommet så ridde hun meg rolig i et par minutter også sa hun: – Jeg ga deg ikke tillatelse til å komme, så nå må du ta straffa di! Hun bevegde seg mot meg, satte knærne sine ved siden av hodet mitt og presset fitta ned mot munnen min. Så sa hun: – Sleik meg til jeg kommer!

Jeg begynte å slikke henne og hun stønnet med en gang jeg begynte å bevege tunga mi. Så kjente jeg at sæden min blanda seg med hennes fittesaft og begynte å renne ut av fitta hennes og inn i munnen min. Hele munnen min ble fylt av saftene og jeg ble så kåt av måten hun straffa meg på. Jeg tror hun ble veldig kåt av å se meg slikke fitta hennes full av min sæd fordi hun stønnet på en måte som jeg ikke har hørt før. Hun sa: – Fortsett sånn, nå kommer jeg! Jeg kjente hvordan hele kroppen hennes ristet og vibrerte.

Så dytta hun seg selv litt bakover og hvisket inn i øret mitt: – Straffen din er at du skal svelge all sæden du har i munnen nå. Jeg svelget lydig og hun sa: – Så flink slavegutt du er! Hun tok av meg blindfolden og så meg inn i øynene og sa hun elsket meg og at jeg hadde vært en kjempeflink slave i dag. Jeg ble så rørt av det hun sa at jeg fikk bølger av glede inni meg. Hun kysset meg litt, holdt rundt meg og koste med kroppen min mens vi snakka om opplevelsen.

Ukens novelle er innsendt av «Oskar».

Vil du ha din novelle publisert?
Send den til tonje@nytelse.no og merk den med «Novelle»

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og