Slik holder han lenger

Hun er kledd i blonder, lange strømper og et smil som kunne lurt deg når som helst. Alt du vil er å gi henne en opplevelse hun aldri vil glemme, men i det samme du trenger inn i henne kjenner du orgasmen bygge seg opp.

Tre minutter inn i akten tømmes du, for selvtillit. De aller fleste menn mener selv at de kommer for tidlig, og dette er til stor bekymring for de det gjelder. Men det finnes flere tips til deg. Slik holder han lenger! 

Mindre følsom, mer utholden

En effektiv måte å utsette utløsning på, er å gjøre penis litt mindre følsom! Promax er et urtebasert middel som du smører et tynt lag av på penishodet. 1-2 dråper holder! La produktet virke, før du skyller av med rent vann. Produktet gjør at penis blir mindre følsom, noe som fører til at han holder mye lenger. 
Kjøp Promax HER!

Den enkleste veien til en kraftigere ereksjon, lenger!

Det mange ikke vet er at en penisring med fordel bør tres rundt både pungen og penis. Dette gjør man fordi mannen da vil holde lenger! En penisring skal gjøre ereksjonen kraftigere, men setter man ringen rundt pungen vil man utsette utløsningen! En penisring er den enkleste og mest effektive måten å få en kraftigere ereksjon. Det anbefales å velge et elastisk materiale, så man enkelt og trygt kan fjerne ringen.
Se et stort utvalg penisringer HER!

Øvelse gjør mester

Ingenting er så effektivt for å utsette utløsning, som trening! Slik holder han lenger. Fleshlight STU er laget spesielt for å gi mest mulig stimulasjon ved bruk, slik at du kan trene opp din utholdenhet over tid. Den spesielle Endurance Sleeve vil med sine myke kuler legge press på hele skaftet og penishodet samtidig; ved å pumpe og rotere Fleshlight STU kan du selv bestemme hvor fort du vil komme.
Kjøp Fleshlight STU HER!

Hold ereksjonen lenger, og vær klar igjen i løpet av få minutter

Hvis alt annet skulle svikte, er Vigoman løsningen! Den hjelper deg å holde ereksjonen lenger, og være klar for en ny runde i løpet av noen få minutter! De som har testet Vigoman skryter av hvordan pillen gir de mulighet til å holde på i time etter time!
Kjøp Vigoman HER!

Les mer om hardere ereksjon.

Kilde: Nytelse.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du