Julebord med to kvinner!

Jeg var ute en tur på byen tidlig i desember i fjor. Vi hadde hatt julebord med jobben, og folk hadde begynt å forflytte seg til andre utesteder. Vi ble igjen der vi hadde hatt julebordet, og ble sittende å snakke med en av servitørene. Firmakortet hadde gått varmt i løpet av kvelden, og jeg hadde fått god kontakt med jenta som hadde servert oss. Klokken ble 03:00, og det var på tide å komme seg ut til den lange taxikøen. Servitøren som het Monica spurte om jeg ville vente inne, til taxikøen ble litt kortere. Temperaturen ute krøp ned mot ti minusgrader, så det takket jeg ja til. Hun kom med et par øl, og satt seg ned ved siden av meg. Jeg gjorde opp barregningen, og ga henne noen kroner i tips. Når jeg skulle reise meg for å gå, spurte hun hvilken vei jeg skulle. Jeg svarte at jeg skulle mot Sandvika, og hun lurte på om jeg heller ville være med hjem til henne for å ta et glass vin. Jeg takket ja, og snart satt vi i taxien på vei hjem til henne. Jeg hadde vært singel i litt over ett år, så jeg hadde vel ikke noe å tape på å bli med.

Vi stoppet utenfor en bygård på Frogner, og hun låste seg inn i oppgangen. Hun bodde i femte etasje sammen med en vennine, som også hadde jobbet den kvelden. Men når vi kom hjem var vi alene. Hun fant frem en flaske hvitvin, og ba meg om å åpne den mens hun tok seg en dusj. Like etterpå kom hun ut iført en grå joggebukse og en hvit topp. Hun kunne ikke ha vært mer enn 25 år gammel, og kroppen hennes var stram og fin. Hun la seg ned i sofaen ved siden av meg, og begynte å fortelle litt om seg selv. Vi pratet en stund, og jeg kunne kjenne den varme kroppen hennes inntil meg. Vi var alene hjemme, og jeg skjønte fort hvor dette gikk hen. Jeg førte hånden min opp under toppen hennes, og kunne kjenne de faste puppene hennes. De var ikke så store, men utrolig deilige. Hun tok forsiktig av seg toppen, slik at jeg kom bedre til. Hun satt på huk over meg, og jeg kysset henne fra halsen og nedover mot brystvortene hennes. Jeg reiste meg opp fra sofaen, og kjente hånden hennes massere kulen på buksa mi. Hun åpnet beltet mitt, og plutselig stod jeg i boxeren. Hun sa at hun ville smake på meg, og jeg kjente at hun dro boxeren min forsiktig nedover lårene mine. Hun tok tak i pikken min med sin venstre hånd, og førte den mot leppene sine. Jeg kjente pikken min vokste i munnen hennes, og jeg så at hun hadde tatt høyrehånden sin ned i joggebuksa. Hun lot meg støte pikken min forsiktig inn og ut av munnen hennes, mens hun koste med pungen min. Jeg løftet henne opp, og dro forsiktig av henne joggebuksa. Hun hadde kun på seg en sort g-streng, som jeg dro til side. Duften av det våte kjønnet hennes pirret meg, og jeg begynte sakte med sikkert å slikke henne. Hun var helt glattbarbert, og smaken av saftene hennes var himmelsk.

Plutselig hørte vi en nøkkel i utgangsdøren. Det var venninen hennes som kom hjem. Jeg fikk panikk, og tenkte at her må vi komme oss ut av stuen. Hun ba meg om å slappe av, og sa at det ikke var noe å bekymre seg over. Venninnen hennes, Cecilie kom inn i stuen og så at jeg slikket venninen hennes. Jeg følte meg litt klein siden jeg ikke hadde på meg boxeren, men hun så på Monica og smilte. Monica la seg ned på stuebordet, og spredte beina sine. Jeg skjønte at jeg måtte fortsette på det jeg hadde begynt på, så jeg fortsatte å slikke henne forsiktig mens Cecilie stod å så på. Cecilie begynte å kose med puppene til Monica, mens hun kysset henne. Jeg hadde aldri vært med på dette før, men jeg tenkte at her må jeg bare smi mens jernet er varmt. Monica satt seg opp på alle fire, og Cecilie hjalp meg med å føre to fingre inn i fitta til Monica. Hun fingerpulte henne mens jeg slikket henne, og jeg kunne høre at hun likte det. Jeg reiste meg og flyttet meg mot ansiktet til Monica, og kjente leppene hennes stramme rundt pikken min. Plutselig stod jeg å så venninen hennes slikke henne, mens pikken min fylte munnen hennes. Cecilie la seg ned på gulvet, og begynte å kose med seg selv. Monica sa at hun likte å se på, og hun snudde seg sånn at jeg kunne trenge inn i henne. Jeg kjente pikken min gli inn og ut av Monica, mens venninen hennes onanerte foran oss. Det var en helt sinnsyk følelse, og jeg skjønte at denne kvelden kom jeg ikke til å glemme.

Monica lå på rygg, mens jeg støtet pikken min til bunns i henne. Jeg så at det var rett før Cecilie kom, og Monica ba meg om å knulle venninen hennes til hun fikk orgasme. Jeg kunne ikke dy meg, så jeg forflyttet meg bort til Cecilie, og begynte å knulle henne. Det tok ikke lange tiden før jeg kjente kroppen hennes ristet, og hun kom i en sinnsyk orgasme. Jeg la meg ned ved siden av Cecilie, mens Monica satt seg på pikken min. Hun begynte å ri meg fortere og fortere, mens Cecilie satt seg på ansiktet mitt. Jeg slikket henne forsiktig mens Monica nærmet seg klimaks, og jeg så at begge jentene var sprengkåte. Jeg kjente jeg også begynte å nærme meg, så Monica reiste seg og satte seg på huk ved siden av Cecilie. De kysset hverandre, mens de runket meg fortere og fortere. Nå kjente jeg at det var rett før, og Monica tok pikken min ut av munnen sin og lot meg sprute over ansiktene deres. Det var den sykeste orgasmen jeg hadde hatt, og foran meg satt to jenter som slikket spermen av kroppene til hverandre. Det var tydeligvis lurt å bli igjen etter stengetid den kvelden.

Sendt inn av Linnea.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,