Tør dere ta de sexy utfordringene?

I 2015 laget Nytelse.no en juleutfordring til alle sine kunder, og aldri før har en artikkel vært like populær! Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg, dette var noe vi burde fortsette med!
Mange par skrev inn og fortalte at sexlivet aldri hadde vært så bra, og at juleutfordringen hadde gitt tilbake lysten og lidenskapen.

Så her kommer den..

Juleutfordringen 2016!

Lille julaften
Julaften kommer den 24 desember hvert år, men allikevel kan det virke som om dette kommer som en overraskelse på de fleste. Derfor blir lille julaften ofte en dag hvor det stresses, mases og kjeftes. Men når kvelden faller på, treet er pyntet og maten er i kjøleskapet, da burde dere sette av en time til hverandre!
Deilig, myk oralsex er den beste måten å roe ned!  Begge skal selvsagt utføre oralsex på hverandre, og denne gangen med en liten bonus!
En bonus til han: Ingenting føles bedre for han enn når partner virkelig elsker å suge han! Dype tak, med masse fuktighet vil få han til å eksplodere av begeistring. Med DEEP THROAT SPRAY er det lettere å utføre oralsex og man unngår de ubehagelige brekningsfornemmelsene. Man kan ta han dypere inn i munnen, og han vil garantert elske det!
En bonus til henne: Kombinér hennes to favoritter, myk oralsex og kraftige vibrasjoner! Lek deg med en vibrator mens du lar tungen gli forsiktig over henne, slik du vet hun liker det. Masse fuktighet og DENNE vibratoren vil ta henne til himmels!

Julaften
Dette er en dag hvor tiden er knapp, men dusje må dere!
Ta en varm dusj sammen! Og da er det ikke snakk om den dusjen man ofte tar mandag morgen hvor alle er gretne og travle, og han dusjer mens hun barberer leggene.. Nei! Se for dere at dere er i en film, og at ting skal være så sexy som mulig. Klarer dere være nakne sammen i en liten dusj, uten at det ender med sex? Neppe! Dusjen kan bli hakket med spennende med DISSE produktene!

1. Juledag
Dette er dagen dere har litt bedre tid! Og i dag skal dere fortelle hverandre om et sexleketøy dere har lyst til å prøve. Her er forslag til ulike kategorier vi anbefaler å sjekke ut, og all informasjonen dere trenger for å finne deres favoritt!
Bondage
Klitorisvibrator
Herrevibrator
sexhusker
sexmaskiner
parvibrator

2. Juledag
I dag utfordrer vi dere til å prøve litt røffere sex! Bind hverandre, prøv en pisk og utforsk lek med smerte! Dette er en deilig måte å vekke hver eneste celle i kroppen! Nervene vil være svært følsomme for berøring og kombinasjonen smerte/nytelse er helt fantastisk! Dere vil oppleve en spenning, lære om hverandres grenser og bli kjent med nye måter å nyte på!
Ønsker du å se hva Nytelse.no har å tilby av pisker finner du det HER, og anbefalt tilbehør finner du HER!

 

Nyttårsaften
 I kveld er det på med finstasen og klart for å feire et nytt år. Men i kveld skal trusen få lov å bli i skuffen. Hele kvelden skal dere gå å vite at partneren ikke har på seg undertøy! Kanskje dere får et par minutter alene? Da er det lov å kjenne litt på hverandre.. Eller kanskje litt alenetid på et toalett? Da er en smaksprøve lov! Det å gå uten undertøy er ikke bare sexy, men det er også veldig bra for underlivet!

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.