Freaky Friday – Edging!

I dag er det tid for edging, men hva er det og hvordan gjør man det?

Edging er rett og slett å holde igjen orgasmen rett før du kommer over en lengre preiode før du tillater deg å nå klimaks. Dette kan gjøres både alene, men også som parlek der den ene ikke skal komme før partneren sier det er greit. Det forutsetter at dere er flinke på å kommunisere underveis og gjør at dere blir enda bedre kjent med partnerens kropp. I tillegg gir det økt orgasmekrontroll.

Det å «holde igjen» en orgasme høres kanskje rart ut – spesielt for de som sliter med å få orgasme i det hele tatt – for hvorfor i all verden skal vi stoppe den når den først er på vei? Fordi det kan gjøre både orgasmen og sexen enda bedre.

Det å stoppe orgasmen rett før klimaks – også kjent som «edging» – kan faktisk gjøre at vi blir mer kjent med egen nytelse, gjøre sexlivet mer spennende og skape enda mer nærhet mellom oss og partner. Eller bare gjøre «solosexen» mer spennende!

 

Satisfyer Candy Cane Fingervibrator gjør edging ekstra spennende:

Satisfyer Candy Cane skjemmer bort både nybegynnere og erfarne med sine mange bruksmuligheter! På grunn av den ergonomiske formen og de 2 kraftige motorene i de fleksible armene er den ideell å bruke til både solo- og partnerlek, og egner seg for alle kjønn.

Kjøp den her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du