Freaky Friday – Slow sex

Slow sex er en måte å nyte sex på. Vi har alle et bilde i hode av hva sex er, men når begynner din fantasi? Ved første berøring, eller allerede ved første blikk? Uansett, sex kan være så mye mer! Slow sex er en ny måte å nyte sex på, som begynner allerede ved første berøring. 

Det er en kjent sak at kvinner trenger mer tid på å bli klare for samleie enn det menn gjør, men forspill er mer enn å bare bli klar for samleie! Det handler om å knytte bånd, se hverandre, spenning, følelser, stemning og så vanvittig mye mer!

Hva er Slow Sex?

»Selv om det kan være deilig med en kjapp en i ny og ne, er det ingenting som slår et sensuelt forspill som varer så lenge at dere begge «bare må ha det». Det er nemlig nettopp det som er hemmeligheten bak virkelig god sex, at begge er skikkelig tent og sulten på den andre. Ikke hast dere frem til selv penetreringen, men smør hverandre inn med massjaseolje, slikk, kyss, berør hverandres erogene soner. Ikke gå direkte på klitoris eller penishodet, ta for dere områdene rundt og fokuser på nakke, øreflipper, nipler, innside lår og rumpe. Pirr partneren din til vippepunktet slik at dere begge er fylt av lyst og tenning før fortsettelsen».

– Maria Ebbestad, Sexolog.

Slow sex - bilde av produkter

Slow Sex er en serie produkter designet for å gjøre sex mer spennende, fra første sekund! Erotisk kosmetikk som gjør forspillet til mer enn det som kommer før sex – det ER sex! Det er berøring, slikking, følelser, lyst, smak og det å la din egen seksualitet få friheten til å bare være – uten grenser eller regler.

Mer nytelse – enkelt!
Slow sex bilde av varmende produkt

 

Varmende effekt som tar deg til klimaks! Nyt ekstra intens stimulering med  varmende orgasmekrem utviklet spesielt for klitoris. Clitoral Balm virker etter få sekunder og inneholder ginseng og arginin som øker følsomheten for den ultimate opplevelsen.

 

 

 

 

 

slow sex bilde av analgele

Vannbasert analgelè med arnica, aloe vera og kamomille som virker fuktighetsgivende og øker hudens elastisitet for en tryggere og mer behagelig opplevelse. Anal Play Gel er perfekt både for nybegynnere og erfarne analsex-guruer – vi trenger alle litt ekstra hjelp før man prøver analsex.

 

 

 

 

 

 

slow sex bilde av fingergele

Hands-on pleasure! Forsterk din naturlige glid og gjør ereksjonen hardere med dette vannbaserte glidemiddelet utviklet spesielt for onani og fingersex. Finger Play Gel inneholder aloe vera som tilfører huden fuktighet mens du lar fingrene gli over vulva eller penis.

 

 

 

Gjør oralsex bedre – for begge!
slow sex produktbilde av oralgele

Leppepomade designet for oralsex! Smør over leppene for en glatt og kjølende effekt som virker ekstra pirrende kombinert med den naturlige varmen fra munnen. Oral Sex Balm gjør leppene superglatte og fristende – partneren din vil elske den!

 

 

 

 

 

 

slow sex bilde av munnspray

Spytt er en av våre mest erotiske kroppsvæsker. Vil du prøve? Gi deg selv vann i munnen med denne sprayen fra Bijoux Indiscrets. Mouthwatering Spray inneholder eplesyre, en naturlig syre som forsterker spyttproduksjonen. Spray en liten mengde på tungen og bli forbløffet over effekten!

 

Slow Sex er en stor serie med et vanvittig utvalg, garantert noe for enhver smak! Se hele serien hos Nytelse.no.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du