Slik får du sprutorgasme!

Når du ikke trodde Womanizer kunne bli bedre. Nyheten som gjør det lettere å få g-punktsorgasme med sprut.

 

Nye Womanizer OG tar din neste orgasme til et helt nytt nivå. Tahia Rison har testet og mener den vil åpne opp en ny verden av nytelse for mange.

– En g-punktsorgasme gir en helt annen følelse enn klitorisorgasme og er noe jeg unner alle kvinner å oppleve, forteller Tahia Rison.

34-åringen jobber som sexolog og parterapaut under navnet «Si det høyt» og er godt kjent med hvordan hvilke seksuelle ønsker og utfordringer mange har.

KJØP NYHET WOMANIZER OG HER!

 

Da det første Womanizer-produktet kom på markedet i 2014 forandret det en rekke kvinners sexliv. Den spesielle teknologien, som nærmest suger på klitoris, hjalp flere med å oppnå orgasme – raskere og oftere – enn andre sexleketøy.

– Det som er ekstra spennende med Womanizer OG er at du er ett skritt nærmere å få sprutorgasmen som så mange ønsker å oppleve, ved hjelp av denne g-punktspulsatoreren som stimulerer g-punktet til orgasme, sier Maria K. Ebbestad, som er sexolog i Nytelse.no.

 

Ebbestad forteller at grunnen til at jenter squirter er sammentrekninger i underlivet som gjør at væske fra skeneskjertlene presses ut gjennom urinrøret. Dette kan forekomme både før, under og etter orgasmen avhengig av hvor kraftig sammentrekningene er. Noen squirter hver gang, mens andre gjør det sjelden eller aldri.

– Med Womanizer OG er det lettere å finne g-punktet og å stimmulere det riktig. Når man squirter kan det nesten kjennes ut som man må tisse. Da gjelder det å slappe godt av og la veskene komme, uten og knipe til. For noen kvinner oppleves orgasmen våtere enn vanlig, mens andre spruter. Stort sett ser det ikke ut som på pornofilm, men sildrer heller ut.

KJØP NYHET WOMANIZER OG HER!

Sexolog: Maria K. Ebbestad er sexolog i Nytelse.no og programleder i podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

 

En dypere orgasme

Det er nesten noe mytisk over G-punktorgasmen. De fleste har hørt om den, men mange kvinner har ikke klart å oppleve den. Ifølge Tahia er det særlig én grunn til at akkurat denne formen for orgasme kan være ekstra vanskelig å oppnå.

– Jeg vil tørre å påstå at det er nesten umulig å få en g-punktsorgasme uten at man slapper godt av. Man må være trygg og tilstede i sin egen kropp – og ikke minst er det viktig med god oppvarming. Dette gjelder vaginale orgasmer generelt, man må være ordentlig avslappet og i riktig modus. Klitorisorgasmen er derimot nesten ikke til å unngå for mange kvinner med riktig stimulering av området. Men klitoris er et sensitivt område med flere tusen nerveendinger så det krever at du blir godt kjent med henne også.

KJØP NYHET WOMANIZER OG HER!

 

Ebbestad forteller at salget av g-punktsvibratorer er økende, og særlig de i forhold invisterer i en slik vibrator. Det å se partneren få en annen type orgasme er utrolig sexy, og hvis det sildrer i tillegg blir det ekstra hett.

Men selv om det kanskje er litt mer krevende å jobbe frem til en g-punktorgasme, er det absolutt verdt det, ifølge Tahia. Den gir nemlig en helt spesiell følelse.

– Klitoris og g-punktet er koblet til ulike nerveendinger, noe som også gjør at orgasmene de gir føles veldig forskjellige. Den klitorale kjennes veldig energisk, eksplosiv og rask, mens en g-punktsorgasme oppleves langsommere, dypere og mer langvarig for de fleste.

 

KJØP NYHET WOMANIZER OG HER!

Unner alle kvinner denne: – En g-punktsorgasme gir en helt annen følelse enn klitorisorgasme og er noe jeg unner alle kvinner å oppleve, forteller Tahia Rison. (Bilde: Nytelse.no)

– Et utrolig bra produkt

Tahia har selv testet den spennende nyheten fra Womanizer, og mener den vil hjelpe mange kvinner med å endelig oppnå den sagnomsuste g-punktsorgasmen.

– Dette er et utrolig bra produkt som jeg vet kommer til å åpne opp for en opplevelse veldig mange kvinner jakter på og håper å oppleve. OG er et helt perfekt verktøy for dem som lurer på om de i det hele tatt kan få en slik orgasme. Med denne har du svært gode forutsetninger for å klare det – spesielt hvis hodet og kroppen er i et avslappet modus.

Og når du opplever din første g-punktsorgasme er det ingen grunn til å stoppe der. Ifølge Tahia kan man nemlig leke seg mye med Womanizer OG, og til og med oppleve en ekstra intens orgasme ved å stimulere både klitoris og g-punktet på samme tid. Det er vel så viktig å huske på at selve reisen også er spennende, om orgasme ikke oppnås når man blir kjent med kroppen er det viktig å ikke tenke at det er et nederlag. Leken og bekjentskapet med kroppen er vel så vikitg og en del av det store bildet når det kommer til nytelse.

KJØP NYHET WOMANIZER OG HER!

Nyhet: Womanizer OG er den første Pleasure Air stimulatoren for G-punktet, med en kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner for en orgasmisk opplevelse! (Bilde: Nytelse.no)

 

– I tillegg til at OG har den unike sugeefekten Womanizer er så kjent for, så vibrerer også skaftet. Dermed kan enkelte klare å stimulere begge punkter på samme tid med bare ett produkt. Synes du det blir vanskelig kan du fint bruke en egen klitorisstimulerende vibrator i tillegg til OG, eller bare bruke hendene. Her er det bare å prøve seg frem til det som føles best!

 

FAKTA OM G-PUNKTET:

Hvordan finner man det? G-punktet befinner seg i skjedens fremre vegg omtrent 3–5 cm inn i åpningen. Det er relativt enkelt å kjenne akkurat hvor med fingrene, da området har en ruglete overflate, nesten som et vaskebrett, mens resten av skjeden er myk og glatt.

Hvordan stimulerer man det? G-punktet trenger en litt rundt form og bestemt stimuli for at man skal kunne få full uttelling. OG er designet for å gi akkurat dette og er utformet med en litt bredere, rund tupp.

Hvordan virker det? G-punktets nerveendinger er i kontakt med bekkenmuskulaturen, og kjertlene ligger i nærheten av blære og urinrør. Dette er grunnen til at en orgasme føles annerledes enn ved klitorisstimuli – og hvorfor mange spruter ved g-punktsorgasme.

KJØP NYHET WOMANIZER OG HER!

Orgasmejakt: – Dette er et utrolig bra produkt som jeg vet kommer til å åpne opp for en opplevelse veldig mange kvinner jakter på og håper å oppleve, sier Tahia.

 

KJØP NYHET WOMANIZER OG HER!

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,