– Terningkast sex!

Femmegasm er en revolusjonerende vibrator som tapper og kiler på klitten. Å få orgasme har sjelden vært enklere og deiligere, sier Sexolog.

– 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og for de fleste holder det ikke med kun penetrering. Derfor er en klitorisvibrator et fantastisk verktøy å ha i nattbordskuffen. Det vil øke sexlysten og frekvensen på orgasmene, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Femmegasm er et to-i-én sexleketøy. På den ene siden har du en helt ny «tæppe»-effekt, som har tatt verden med storm og på andre siden kan du nyte klassiske vibrasjoner.

– Femmegasm tapper, kiler og kjærtegner de aller mest følsomme områdene på kroppen din med mange vibrasjonsmodus og pulseringer. Hvis du liker luftvibratorer, bør du absolutt prøve denne vibratoren. Den er annerledes, og vil gi deg en helt ny type stimuli, sammen med et deilig glidemiddel blir dette som en drøm, forklarer Ebbestad.

KJØP FEMMEGASM – NÅ KUN 389,- (FØR 779,-)

 

Produktekspert i Nytelse.no Tonje Olsen mener at den populære Womanizeren har fått seg en hard konkurrent og at det er store fordeler med Femmegasm.

– Womanizer har fått kritikk for å «ødelegge» kvinnen og gjøre henne avhengig av én type stimuli, og dette har åpenbart Femmegasm fått med seg. For ved et lite tastetrykk blir «halen» til en klassisk klitorisvibrator og nok en gang lar jeg meg imponere. Dette er et allsidig leketøy som på den ene siden kan stimulere med den tæppende funksjonen, men snu leketøyet og du får dyptgående vibrasjoner som stimulerer hele underlivet ditt. Femmegsm er en genistrek, sier Olsen.

KJØP FEMMEGASM – NÅ KUN 389,- (FØR 779,-)

VANNTETT: Femmegasm er vanntett noe som gir enda flere muligheter både sammen og alene. (Bilde: Nytelse.no)

 

Tonje har testet Femmegasm

Klitorisstimuli er må til for å oppnå orgasme for de allerer fleste kvinner og Femmegasm vil gi orgasmer både alene og sammen med partner. Olsen har selv testet Femmegasm og har følgende å si om opplevelsen:

«Følelsen er intens, altoppslukende  og den treffer der den skal! Alle nerveendene i klitoris får virkelig føle på nytelse og det medfører en stimulering som virkelig slo pusten ut av meg. Den kan minne om følelsen du får ved oralsex, bare med et intensitetsnivå som ingen menneske hadde fått til.

Dette er et godt produkt rent teknisk! Vanntett, enkel å lade, lang batteritid, lett å bruke, flere måter å bruke den på og fantastiske vibrasjoner gjør Femmegasm til en ny favoritt. Skal jeg trekke for noe er det lyden, den er noe høyere enn jeg er vandt med, men langt fra plagsomt.

Femmegasm er en gavepakke til hun som vil ha et leketøy som kan gi mange opplevelser. Helt klart terningkast sex!»

Produktekspert, Tonje Olsen

KJØP FEMMEGASM – NÅ KUN 389,- (FØR 779,-)

Sexologen anbefaler: – Femmegasm er et favorittprodukt både alene og sammen med partner, sier Maria K. Ebbestad. (Bilde: Nytelse.no)

Hvorfor sexleketøy?

Bruk av sexleketøy er et deilig verktøy for å bli bedre kjent med deg selv og partneren. Undersøkelser viser at par som bruker sexleketøy faktisk er bedre på å kommunisere enn de som ikke bruker det. Så utforsk også denne delen av sexlivet.

– Intimitet er en viktig del av samlivet og også avgjørende for å bli kjent med seg selv. Sett av tid til å snakke sammen om hva dere liker, hvilke fantasier dere har og fortell hva som tenner deg, sier Ebbestad.

Siden Femmegasm er så liten er den enkel å bruke under samleie og vil gi dere mulighet til å oppleve deilige orgasmer sammen.

KJØP FEMMEGASM – NÅ KUN 389,- (FØR 779,-)

KJØP FEMMEGASM – NÅ KUN 389,- (FØR 779,-)

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du