Å shoppe på salg er bra for deg!

Trenger man virkelig en sak som forteller deg hvorfor du bør handle på salg? Tydeligvis! For det er fremdeles mange som spør «trenger du virkelig det der?» når du føler at du har kjøpt noe flott til en billig penge!

Unn deg det lille ekstra!
Når du skal kjøpe deg et sexleketøy er det ofte lurt å velge et med god kvalitet, og de koster gjerne litt ekstra. Jeg vil kjøpe et leketøy med god kvalitet fordi jeg kun fortjener det beste! Dessuten vil jeg ikke ødelegge inntrykket mitt av sexleketøy fordi jeg har valgt en billig utgave. Leketøyene kommer i alle mulige prisklasser, men velg bort det aller rimeligste.
Men som sagt, denne salgshelgen kan du velge og vrake blant luksusproduktene! Det er Crazy sexy weekend snart, og du kan spare opptil 85% hos nytelse.no denne helgen!

Flere opplevelser for pengene!
Når Black Friday kommer, er det stor sett nytt sexleketøy jeg ønsker meg. Grunnen til det er enkel! Dette er en dag som gir meg muligheten til å få flere deilige seksuelle opplevelser for pengene! Istedenfor å blåse hele budsjettet på en vibrator, kan jeg denne helgen også slenge med noe annet spennende. Leketøyene vil gi meg nye opplevelser, og jo flere, jo bedre!
Godt humør!
Trenger det å nevnes flere ganger at man blir i vanvittig godt humør når man unner seg noe nytt? Og kanskje særlig når dette nye kan gi deg timer med nytelse..

Felles aktivitet!
Har du en partner som ikke kan forstå hvorfor du skal handle på tilbud? Vel, si til han/henne at i år så er det sexleketøy som står på handlelista! Da får garantert pipa en annen lyd!

Håper du gjør noen gode kjøp denne helgen! Jeg gleder meg hvertfall til Crazy Sexy weekend hos Nytelse.no!

– Lise

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette