Slik gir du dama superorgasme

Gi dama superorgasme. Du husker lidenskapen i starten av forholdet. Dere kunne ikke få nok av hverandre, dere hadde sex så ofte dere kunne og det ga enorm spenning å utforske hverandres kropper. Finn tilbake til denne lidenskapen, gi kona en superorgasme som får henne til å riste av begeistring.

Nytelse har gjennom mange år bidratt til et bedre sexliv i de norske hjem.

Utgangspunktet for orgasme er at man har lyst, at man er tent, og ikke minst opphisset. For at kvinner skal bli ordentlig tent så er mental stimuli vel så viktig som den fysiske tilnærmelsen, hun vil vite at du har lyst på henne.

orgasme - bilde av kvinne

Bryt opp hverdagsrutinen

For at dagen skal bli uforglemmelig, og ende i en superorgasme, er det viktig at du pirrer nysgjerrigheten tidlig. Fortell henne gjerne kvelden i forveien at du har planlagt noe spesielt for henne dagen etter. La gjerne denne dagen være en fredag, da får det ekstra effekt ettersom det er en hverdag. I tillegg til at dere har en hel helg å fortsette herligheten. Ta dine forhåndsregler, send barna til besteforeldrene, og ikke minst, gjøreet par strategiske innkjøp. Her snakker vi om en god vin, sexy undertøy, massasjeolje og det lille leketøyet som topper kvelden.

Dagen for superorgasme er kommet

Når dere våkner om morgenen så gir du henne flott undertøy og ber  henne ha dette på seg i dag. Før dere drar hvert til dere, gir du henne en liten og elegant innpakket presang. Du sier at hun ikke skal åpne den før hun får beskjed av deg.

Hvis ikke din kjære er overrasket og nysgjerrig nå så har dere ikke vært sammen lenge nok. Send et par tekstmeldinger i løpet av dagen hvor du gir inntrykk av hvor sexy du synes hun var i undertøyet på morgenen, og hvor mye du gleder deg til kvelden. En times tid før arbeidsdagen er over så sender du melding om at hun skal åpne presangen  og gjøre som instruksjonene sier.

Superorgasmen du har drømt om

Sørg for å være hjemme før henne denne dagen. Møt henne i døren med et glass vin og et par hete kyss. Før henne inn på soverommet og si at du nå skal gjøre med henne noe som du lenge har drømt om. Kle av henne sakte og legg henne på senga hvor du allerede har gjort klar stroppene som binder både hendene og beina fast i sengen. Ta deg god tid, kyss henne over hele kroppen, terg henne til hun vrir av forventning. Når tiden er inne så tar du frem en klitorisvibrator, Med massasjeegget som hun nå har hatt i vagina, og den hissige klitorisvibratoren vil det nok ikke ta lang tid før din kjære virkelig får en superorgasme, og dere begge har fått en perfekt start på helgen.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.