Gi din kjære en spesiell Valentinsdag

Hvordan vil du at din dag skal være 14.Februar?

At Valentinsdagen skal være en stor og komplisert symfoni av hjerter, blomster og gaver er ikke alle enig i, og det kan ofte føles litt for mye for mange. Med helt enkle grep kan man lage en kveld som gleder både din partner og deg.
Mange vil nok sette pris på noe så enkelt som at man setter bort en kveld bare til å pleie kjærligheten. Legge bort telefoner, nettbrett og datamaskiner og gjør noe hyggelig sammen. Om det er middag med levende lys og en eksplosjon av hjerter og roseblader, eller bare en time etter at barna har lagt seg hvor det deles en flaske vin, må du avgjøre selv. Vi i Nytelse har selvsagt noen forslag!

Se en film sammen

Ikke legg lista for hvordan dere skal glede hverandre så veldig høyt! Man kan ha det like koshyggelig med en film hjemme, som en tur på resturant. Kanskje til og med hyggeligere! Hvis man holder seg hjemme denne kvelden, så byr det på mer spontan lidenskap! La stearinslys være  kilde til lys, hold rundt hverandre, kle deg i noe annet enn joggebukse og vær oppmerksom på din partner! Kanskje du til og med skal overraske med en bukett roser?

Overrask din kjære

wow3La Valentinsdagen være dagen du virkelig tenner en en ny gnist i forholdet. Benytt dagen til å dra fram en liten fantasi som har ligget litt under overflaten. Kanskje har din kjære også noen fantasier som dere ikke har testet ut sammen? Det er et par essensielle sexleketøy som bør finnes i alle soverom, og som aldri slår feil. Enhver kvinne bør ha minst en vibrator i nattbordsskuffen. Her anbefaler vi herligheten, WOW 3, som definitivt lever opp til navnet. Når det gjelder leker til han, så er selvsagt en prostatastimulator et must for enhver mann. Har ikke mannen din opplevd orgasme ved stimuli av prostata så har han ikke hatt orgasme. Her anbefales denne!

Hvis dere ønsker et leketøy som kan benyttes av begge så anbefaler vi på det aller sterkeste en massasjestav Denne kraftige massasjestaven kan vel så godt benyttes til massasje over hele kroppen, og ikke bare som et erotisk leketøy.

Lek!

fifty shades of greyBenytt anledningen til å utforske litt sammen! Vi anbefaler den mye omtalte og sexye boken, 50 Nights in Grey. En bok som vil utvide horisonten deres, og endre rutiner. Et sexliv blir ofte rutinebasert, og på denne måten bryter dere ut fra disse rutinene. Denne boken er et «kurs» som går over femti dager. På en leken måte lærer du tips og nye teknikker.
Hva med å prøve dette spennende brettspillet fra Fifty Shades of Grey- serien? kan være spennende. Fyll rommet med stearinslys, kle av dere til undertøyet og trill terning!

Spa!

spaÅ reise vekk på spa kan være koselig, men enda koseligere er det å lage sitt eget spa hjemme. Kjøp inn oljer, massasjelys, noe sexy undertøy og kanskje til og med et heftig og pirrende laken i lakk. Legger du i tillegg inn den beste klitorisvibratoren på markedet, så har dere alt som trengs!

 

Hvilke planer har du denne dagen? Fortell, inspirer!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du