Test av Zumio klitorisvibrator: «Kraftig og presis stimulering!»

WOW! Her for leden kjøpte jeg en Zumio klitorisvibrator hos Nytelse.no og nå ligger jeg her mange orgasmer rikere og takker nei til cafebesøk med venninne fordi jeg heller vil ligge hjemme og leke med meg sjæl.

Vibratoren jeg snakker om er Zumio Spirotip Vibrator. En liten, men superkraftig sak som har tatt meg med storm! Første inntrykket når jeg åpnet esken var at designet ikke nødvendigvis tilsier at den skal ha en utsalgspris på 1498kr.

Lang og smal i praktisk pose

Når jeg tar den opp, kjennes den dyrere ut. Den er lang og smal, med en enda smalere rund tupp. Med i esken følger det også en pen ladestasjon, USB ladekabel og en pen praktisk oppbevaringspose.

Produktbilde - veiledning i bruk av klitorisvibrator

Jeg lader opp produktet over natten og dagen etter prøver jeg Zumio klitorisvibrator for aller første gang. Vibrasjonene er intense! Så intense at det er vanskelig å beskrive de uten at du har prøvd selv. Den lille kulen kjennes nesten som om den vibrerer i sirkulære bevegelser, rundt og rundt. Jeg fører den til brystvortene og ser de knoppe seg på sekundet.

Intense vibrasjoner

Så lar jeg Zumio bevege seg ned langs siden min og mot underlivet. Der nede lar jeg den gli rundt kjønnsleppene og over sprekken. De intense vibrasjonene stråler ut av den lille tuppen på vibratoren. Aldri før har jeg kjent så kraftig og presis stimulering. Jeg erter meg selv med å la den danse litt rundt knoppen min uten å stimulere den direkte.

Zumio klitorisvibrator. Kvinne i seng

Jeg kjenner raskt at det bygger seg opp og spenningen etter å kjenne den på klitten blir for stor. Fytte rakkern for en opplevelse jeg får! Det tar kanskje maks 30 sekunder før jeg ligger i krampetrekninger i tidenes orgasme. Orgasmen er også annerledes fra alle jeg har fått med leketøy før. Det er nesten som om den blir lengere og dypere fordi Zumio klitorisvibrator er så presis og kraftig.

Zumio SpiroTIP klitorisvibrator har blitt en av mine faste følgesvenner, den er så god! Her er det bare fantasien som setter stopper! Kan brukes flere steder enn klitoris og brystvorter også 😉

Testet og skrevet av Madelen, 23 år.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og