Sexleketøyet alle vil ha i corona-krisen!

Blant tipsene for et godt sexliv i den rare tida vi nå er inne i, er ekspertens favoritt Womanizer, som stimulerer 8000 nervetråder samtidig.

– Den var jo revolusjon for kvinners sexliv da den kom i 2014, forteller Maria Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

EKSPERT: Maria Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra den populære podcasten Sexpirasjon.

Nytelse.no har siden starten i 2003 vokst seg til å bli en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter. Og «den», som Maria Ebbestad snakker så varmt om, er Womanizer. Den har blåst alle andre klitorisstimulatorer av banen med sin «Pleasure Air»-teknologi.

– Den er noe alle damer bør eie, mener Ebbestad.

– 75 prosent av alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme. Womanizer stimulerer 8000 nervetråder i klitoris samtidig. Det finnes ingen person i verden som kan gjøre det for deg.

30 dagers orgasmegaranti

– Den er dessuten vanntett og helt stillegående – selv om det ikke er så lett å være stille selv når du bruker den. Premium-modellen kommer med 30 dagers orgasmegaranti.

Og corona-krisen svekker definitivt ikke etterspørselen etter det stillegående og vanntette sexleketøyet alle snakker om. Siden 12. mars har Nytelse.no merket en salgsøkning på over 100 prosent.

SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne.

– Vi merket økt trykk i vår nettbutikk fra første dag i corona-krisen, forteller Maria Ebbestad.

Høysesong for skilsmisser

– Tradisjonelt sett er jule- og sommerferiene høysesong for sexleketøy, når folk er mye hjemme og har mer tid. Det er også høysesong for skilsmisser umiddelbart etter ferien. Det blir ofte et enten- eller når man til bringer mer tid sammen.

– Enten kommer man nærmere hverandre, har mer sex og utforsker nye sider av seg selv og partneren, eller så går man fra hverandre.

Bortsett fra den populære Womanizer og sexleketøy generelt merker Maria og de andre i Nytelse.no at det norske folk kjøper mye mer glidemiddel og olje – og vibratorrens.

– Det var jo vanskelig å få tak i anti-bac, sier Ebbestad.

– Jeg tror ikke corona-krisen gir oss et dårligere sexliv – snarere tvert imot, mener hun.

For single ser hun denne tiden som en fin mulighet til å bli enda bedre kjent med seg selv.

Mye aktivitet på Tinder

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene. Og selv om du definitivt ikke bør møte alle du får kontakt med på Tinder i disse dager, forteller single venninner meg at aktiviteten der er høyere enn vanlig. Så får man heller bruke tid på å snakke sammen på nett og bli litt kjent før man møtes fysisk.

– App-styrte sexleketøy selger vi også mye mer av om dagen.

Dette er Womanizer:
  • Funnet opp av det tyske ekteparet Michael og Birgitta Lenke i 2013
  • Ikke en vibrator, men en klitorisstimulator med unik Pleasure Air Technology
  • Stimulerer 8000 nervetråder samtidig
  • Stillegående
  • Vanntett
  • Finnes i ulike farger, størrelser og varianter
  • Premium-modellen har 30 dagers orgasmegaranti

Kjøp Womanizer her

Kilde: Dagbladet.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du