Så enkelt er det å stramme opp nedentil

Sliter du med sexlysten etter du blei mor? Føles underlivet slapt og numment? Har mannen din begynt å kaste lange blikk etter nabokjærringa? Slapp av det er naturlig. Vi har alle vært der og jeg kan fortelle deg åssen du kommer deg i «form» igjen. Hvis du tar deg litt tid hver dag kommer gubben krypende i løpet av noen uker. Promise.

Lise vet hva hun snakker om, så ta i mot noen gode råd fra Nytelse sin ekspert på området.

Alt kan trenes opp

Søster, tenk over følgende påstand: «Vaginaen din består av mange små muskler som alle kan trenes opp. Styrken i vaginamusklene bestemmer hvor hardt du kan ‹klemme› rundt penis. Øker du styrken øker du følsomheten for både deg og mannen din.» Hørtes ikke det logisk ut? Jeg vet dette stemmer. For jeg har vært der.

Smartballs er to geniale egg som øker gleden, nytelsen og sexlysten. Spesielt for oss som har klemt ut en unge eller to, men også for deg som er 29 for n’te gang. Alderen i seg sjøl gjør nemlig at muskulaturen blir slappere.

Ruller med kroppen

Smartballs’ene består av to «kinesiske» egg, hver med sin metallkule som «ruller»med kroppens naturlige bevegelser inni. De har et lag med silikon som gjør dem helt stille. Går du med de «kinesiske eggene» inni deg en time hver dag merker du effekten bare etter ei uke eller to. For meg har tørrhet aldri vært noetema, men jeg hørte fra flere av de andre på barslegruppa at mange syns det er mer behagelig å bruke dem sammen med glidekrem. Test og finn ut hva du liker. Greit at det er trening, men «no pain, no gain» gjelder ikke altså ikke her. 

Trene gjennom å nyte

Selv om du først og fremst bruker smartballs’ene for å trene deg opp til senere nytelse, er det jo ingenting i veien for å legge inn en liten napp på senga – med favoritt «elskeren» innafor rekkevidde – mens lillebror tar seg en blund. Sjøl hadde jeg stor glede av akkurat det. Ligge der midt på dagen og «knipe» litt. Hihi.

Jevnt og trutt

Ingenting kommer av seg sjøl, så du må bruke eggene jevnlig, men effekten er såpass stor og merkbar at det ikke er fryktelig vanskelig å motivere seg. For undertegnede var det en kjempeseier å se overraskelsen i ansiktet på Hans. Etter noen uker med «trening» og traurig hverdagskrangling om hvem sitt bleieskift det var, fikk vi omsider knekt ei god flaske en sein lørdagskveld og ramlet mer eller mindre inn i det romantisk hjørnet. (Ingen av oss er videre vanskelig å be altså.) Etter en lynkjapp omgang, halvt avkledd og med tidenes forbauselse tegnet i ansiktet kunne han ikke dy seg…

– Lise, detta var jo som å værra tjue igjen…. Og ja, det var bra, veldig faktisk… 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du