Større penis? Slik gjør du den større

Større penis? Et godt sexliv kommer først og fremst fra gjensidig lyst og glede, men mange menn føler de kunne vært enda tryggere og mer selvsikre med en større og tykkere penis. Vi har undersøkt, testet og sammenlignet en rekke ulike metoder for å gjøre penis større, og det finnes effektiv hjelp!

Større penis? Bilde av mann som måler penisAlt du trenger er litt tålmodighet og riktig utstyr. En effektiv penisforlenger virker for absolutt alle menn – uansett nåværende størrelse og form. Du kan forlenge din stolthet med flere centimeter uten bieffekter!

Hva gjør en penisforlenger?

Penisforlengeren kommer i et flott etui.

Penisforlengere er basert på den biologiske prosessen cytokinese; ved å strekke vevet i penis vil cellene dele seg for å fylle inn «mellomrommet», og dermed gjøre penis lengre og tykkere – permanent. Effekten begrenses bare av hvor mye du bruker penisforlengeren, kliniske forsøk viser at penis kan vokse ubegrenset over tid. Siden penisforlengere strekker vevet rett ut fra kroppen vil dette utstyret også kunne rette opp en kurvet penis, hvis du skulle være plaget av dette.

Hvordan fungerer utstyret?

Det finnes flere ulike metoder for å strekke vevet i penis, men felles er en spesialdesignet «ring» som plasseres ved roten av penis, og en tilsvarende «hylse» som festes rundt penishodet. Mellom disse sitter det regularbare metallstenger som sakte men sikkert strekker penis. Du justerer selv styrken på penisforlengeren. Husk at du skal kunne bruke utstyret over lengre tid, så ikke ta for hardt i med én gang. Effekten er permanent, når du er fornøyd med lengden og tykkelsen slutter du bare å bruke utstyret.

Gjør det vondt å gå med en penisforlenger?

Nei, det gjør ikke vondt. Bruker du løstsittende bukser merker du knapt at du har den på. Det er heller ikke noe problem å bruke penisforlengeren over natten, men du får ikke full effekt om du ligger på siden. Det smarte med denne metoden er at du ikke nødvendigvis må bruke penisforlengeren lang tid hver gang – det er antall timer totalt som teller på resultatet.

Større penis. Er dette utstyret dyrt?

Nei, det er ikke dyrt å komme i gang. På Nytelse.no finner du alt du trenger! Du kan kjøpe komplette sett med alt du trenger for hele prosessen, eller rimeligere grunnpakker som kan utvides ved behov. Etter hvert vil du for eksempel ha behov for lengre metallstrekker da penis vil bli for lang for det første strekket, de fleste pakker inkluderer nok deler til 3 – 6 måneders bruk.

Alle penisforlengere fra Nytelse.no er basert på gjennomprøvde, vitenskapelige metoder som ikke medfører noen risiko for deg. Husk å lese nøye gjennom bruksanvisningen før du setter i gang, så vil du merke forskjell etter få uker!

Gjør noe med lengden din i dag! Utstyret finner du her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du