Nytelse for menn i ett moderne leketøy

The Stamina Training Unit er laget for å stimulere deg maksimalt og på den måten trene deg – og din viljestyrke  – til ekstrem seksuell utholdenhet. Prøv. Du vil ikke angre.

Mens undersøkelser viser at mer enn halvparten av alle jenter har oppdaget de store fordelene med sexleketøy, kan det samme dessverre ikke sies om oss menn. Noe av skylden må nok industrien ta som ikke har vært flinke nok til å lage interessante produkter. For det er vel neppe mange som har siklet på «Opplåsbara-Barbara?» Dette er imidlertid i ferd med å endre seg drastisk. Med produktet The stamina training unit (STU) har produsenten Fleshlight laget en hendig liten «kose-termos» som ikke bare er ypperlig for egen, øyeblikkelig tilfredsstillelse, den er også en svært effektiv innretning for opptrening av seksuell utholdenhet.

Høy kvalitet

Fleshlight har solgt mer enn to millioner eksemplarer på verdensbasis. Og det er én grunn til det: Høy kvalitet. Fleshlight er kort sagt det beste sexleketøyet for menn på markedet. STU er ikke noe unntak. Høy kvalitet, godt design og det ypperste av nytelse er imidlertid løftet til nye høyder. Kristian er begeistret.

– Jeg har brukt Fleshlight før og alltid likt den godt, men denne nye er noe HELT annet. Den vanlige Fleshlight er glatt og gir en jevn, men ikke veldig intens stimulering. STU byr på kraftigere saker og jeg skjønner godt at de selger den som en maskin for trening av utholdenhet. Holder du 10 minutter med denna, holder du i ti minutter med hvem som helst. Du har garantert aldri følt noe lignende. Med sine myke, roternede kuler legger den press på hele skaftet – og penishodet – SAMTIDIG. Med litt «pumping» og noen hendige vrikk på håndleddet kommer du til å sprute før du får sukk for deg, sier Kristian.

Godt for kropp og sjel

STU er ikke bare det perfekte hjelpemiddelet for deg som ønsker å trene opp uutholdenheten, den passer like godt for par som ønsker å leve ut fantasien om ei ekstra dame uten å vekke sjalusi-spøkelset, eller som ganske enkelt bare vil ha et leketøy som hjelper ham over «kneika.»

Billig er den også. Her får du virkelig mye nytelse for spenna.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du