Hardere og lenger ereksjon med enkle grep

Stadig fler oppdager den fantastiske penisringen. Kanskje ikke så rart, enklere blir det nemlig ikke å få maksimalt ut av manndommen. Prøv, sex-livet ditt kommer aldri til å bli det samme igjen.

Vi har penisringer for enhver smak, men en stålring er kongen av ringer. Den er lekker, solid og gir en følelse av eksklusivitet og luksus. En riktig festet stålring er ikke bare et tøft kroppsmykke, den går i ett med de edlere delene og sitter bom fast så lenge du har reisning og hindrer blodet i å flyte tilbake. Dette betyr at penis blir betydelig større og langt mer følsom. Ringen skyver også ballene fram på en måte som både framhever dem og øker partnerens opplevde lengde av penis betraktelig.

– Jeg forsøkte å gå med den noen dager bare for sjekke åssen det føltes og det kommer jeg utvilsomt til å gjøre igjen. Ja, selv i slapp tilstand ble jeg positivt overrasket. Det var akkurat som om tyngden gjorde meg kontinuerlig bevisst på det jeg har mellom beina – og jeg tenkte på sex konstant. Pikken ble heller aldri helt slapp og den synlige bulen i buksa var der hele tiden, sier Kristian.

Stilig smykke

Det som fascinerer Kristian mest er allikevel hvor mye større pikken blir, og da spesielt omkretsen. Du finner vårt rikholdige utvalg av penisringer i alle størrelser, prisklasser og utførelser her.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.