Kan mer enn 10.000 kvinner ta feil ? Mest solgte leke for kvinner – kjøpt av menn…

Solid design, trippel stimulering og mange avanserte programmer. Lise blir aldri lei.

shutterstock_184188788Testet i KK 13 juni 2008:
«Visst fungerer den. Med roterende og vibrerende stav, samt hoppende kanin til klitoris går det fra null til hundre på no time. Før du rekker å bli kåt har det gått for deg.»

Damens absolutte favoritt Mr.Rabitt er uten sammenligning Norges mest solgte vibrator gjennom tidene. Kanskje ikke så rart. Med sine deilige roterende kuler, sin frekke klitorisvibrator og mange programmer, finnes det ikke ei jente i dette land som klarer å holde orgasmen tilbake. Lise er like begeistret i dag som for ti år siden.

 

– Jeg – som mange andre – fikk virkelig øynene opp for dette vidundret da Charlotte i «Sex and the City» ble så hekta at hu slutta å date. De fantastiske roterende kulene i kombinasjon med den kraftige vibratoren og den herlige klitoris-stimulatoren har vært en fast følgesvenn siden. Dette er simpelthen bare en vibrator alle MÅ ha, enten du kjøper din første vibrator eller ser etter en avansert modell som alltid gir orgasme. Også til DEN prisen da. Løp å kjøp, sier jeg bare! Du kan kjøpe den ved å klikke her

[vippy id=»5483″ width=»780″ height=»439″]

Fyll opp med batterier, du kommer til å trenge dem
Mr. Rabbit er oppkalt etter de unike kaninørene som så behagelig kiler klitoris mens selve kroppen er dypt inni deg. En kropp som stimulerer vaginalt med både vibrator og roterende kuler.

– Jeg lover deg en opplevelse du aldri har kjent maken til. For mange blir den faktisk i heftigste laget, godt er det derfor at du kan senke hastigheten både på de spinnende kulene og vibratoren. Den kommer faktisk med hele ni forskjellige programmer, sier Lise som er forsiktig med å bruke Mr. Rabitt sammen med mannen sin Kristian.

– Han risikerer bare å bli sjalu. Og det vil jeg jo ikke. Mr. Rabitt er en typisk solo-vibrator. Det er rett og slett ikke plass til Kristian når jeg tar meg en omgang med denne, sier Lise.

Solid design

Mr. Rabbit er laget i et raffinert, mykt og nydelig materiale, som føles herlig glatt og friksjonsfritt ut sammen med et vannbasert glidemiddel. Det robuste designet gir en grunnleggende følelse av kvalitet.

 

Mange kjenner den kanskje fra TV-serien «Sex og singelliv», og Mr. Rabbit har virkelig satt standarden for sexleketøy.

–  Jeg lover at du omtrent ikke rekker å bli kåt før det har gått for deg, sier Lise.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,