Hold ut lenger – få orgasme flere ganger

Storselgeren Potent Forte er et middel som både skjerper apetitten og potensen. Mange rapporterer også at de ved hjelp av dette hundre prosent urtebaserte preparatet kan gyve løs på omgang nummer to og få orgasme flere ganger. Har du råd til å IKKE prøve?

shutterstock_150236126

Gjennombruddet med Potent Forte er et resultat av mange års samarbeid mellom forskere fra vest og øst. Preparatet er produsert etter moderne metoder her hjemme og godkjent for salg av norske helsemyndigheter. Potenspillene fungerer kort tid etter inntak og holder deg stiv lenge.

Intens ereksjon

Potent Forte virker styrkende på ereksjonen og de aller fleste opplever at penis blir Skjermbilde 2014-06-19 kl. 12.18.16hardere og ereksjonen mer intens. Middelet er et naturlig kosttilskudd uten bivirkninger, som tas en time eller to før du hopper til køys. Middelet booster kroppens blodomløp, øker den totale energiproduksjonen og stimulerer nervebanene. For å trigge sekslysten kan det lønne seg med litt stimuli, men når du først er i gang sørger den magiske sammensetningen i Potent Forte for å opprettholde blodtilstrømningen til penis og sørger for en hard og god ereksjon, gjerne også etter at du har fått utløsning.

Hva mener vår faste prøvekaniner?

– Jeg er jo ikke av dem som lar meg be to ganger, så da den diskrete pakken fra Nytelse.no dumpa ned i postkassa tok jeg en tablett på rappen. Den funka ikke umiddelbart, men etter litt håndarbeid fra fruens side funka den til gangs. Og ereksjonen holdt seg til hun hadde fått sitt – og vel så det. Sjøl merka jeg muligens den største effekten dagen etter. Selv om jeg hadde fått kjørt meg kraftig dagen i forveien, var det akkurat som om den ikke ville bli helt slapp, og det skulle utrolig lite til før den stod i full giv-akt, sier Kristian.
Lise mener at penisen også ble relativt mye stivere og at blodårene ikke bare ble mer synlige, hun kunne også kjenne at den var hardere.

– Det sier seg jo egentlig sjøl at med bedre blodtilførsel så blir den både stivere og holder lenger. Nå gleder vi oss til å teste ut dette vidundermiddelet sammen med en penis-ring. Vi har nemlig en sterk mistanke om at det er en himmelsk kombinasjon, forteller Lise som ikke har noe problem med å anbefale produktet til alle som har lyst på «det lille ekstra.»

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du