Fifty Shades Verdens mest sette trailer – vår bestselgende leketøy-serie !

Flere hundre tusen mennesker har lest Fifty Shades Of Grey-bøkene, og latt fantasien ta dem med til en verden hvor Ana Steele Og Christian Grey får oppleve et begjær og en erotisk spenning som de aller fleste bare kunne drømme om. Frem til nå…

Fifty Shades Of Grey er ikke lenger bare en serie bestående av kun bøker. Du har nå også muligheten til å kjøpe leketøyene som spiller en sentral rolle når mr. Grey gir Ana opplevelser hun ikke trodde var mulig. Bokserien har fått et helt folk til å tørre å fantasere, utforske og oppleve. Nå har leketøyene kommet på markedet for å ta fantasien til et helt nytt nivå!

Fifty Shades produktene gjør fantasi til virkelighet.

De fleste drømmer om å oppfylle sin partners seksuelle fantasier, men det er sjelden at fantasiene er så tilgjengelige som nå. Bøkene har fortalt deg hvordan det skal gjøres, og nå er leketøyene her for å fullføre den erotiske opplevelsen. Sexleketøyene er utviklet i samarbeid med forfatteren, E.L James, slik at produktene samsvarer med de du kan lese om i bøkene.

Produktserien inneholder masse innen bondage, men også klitorisstimulatorer, penisringer, glidemidler, brystklemmer, orgasmekremer, g-punktstimulatorer, vaginakuler og en rekke spill som kan hjelpe deg i gang. Produktenes er av beste kvalitet, og designet er selvsagt elegant og klassisk, slik at Christian Grey ville tatt det med seg inn i sitt røde rom.

Vår testperson Lise møtte opp på døra når vi fortalte henne at produktene hadde kommet inn på lager, og det var ingen tvil om at hun var fornøyd etter å ha testet dette:

– Herregud, det her er jo helt sjukt! Det var jo nesten fælt å lese bøkene, for man tror jo ikke at man får mulighet til å oppleve det samme.

Det er nesten flaut å bli så tent av bøker, men denne forfatteren er jo helt genial. Bondage og vibratorer i seg selv er jo ingen nyhet, men Fifty Shades-produktene er så elegante, så rene og så sexy i designet at man lever seg helt inn i en annen verden. Jeg elsker at det er mye sateng, glass og gode materialer.

Man blir jo litt lei av lakk, lær og nagler, så det var supert med noe nytt. Jeg anbefaler absolutt disse produktene, de er helt rå, og i tillegg er de ikke altfor dyre.

Nytelse.no er offisiell forhandler av Fifty Shades of Grey serien og du kan kjøpe produktene her. Om du ikke har sett traileren kan du se den i bunnen av denne artikkel.

Fifty Shades of Grey traileren er  verdens mest sett trailer.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du