Fisting: Du skulle bare visst hvordan det føles

Fisting? Hva er det? «Du skulle bare visst hvordan det føles å ha hele hånden på innsiden av en kvinne. At det er en fetisj som har kommet for å bli, er det ikke noe tvil om. Man har jo i bakhodet at det ikke er alle som får oppleve noe slikt. Det er en liten seier. Og du vet følelsen man har når man er så kåt at man ikke kan få kn***a hardt nok? Da er det digg å kunne hamre løs, bokstavelig talt. Men det har tatt tid å komme dit vi er i dag da».

Så hadde dagen kommet, og jeg skulle intervjue «Mikael» om fisting. Fisting er, for dere som måtte lure på det, at man kjører hele hånden opp i enten vagina eller anus. Etter et kjapt google-søk var mitt førsteinntrykk soleklart: Det der er livsfarlig.

Jeg spør «Mikael» om hvordan han vil beskrive seg selv. «Jeg er en fornøyd fyr på 34, jobber som biolog, er forlovet og har to barn. Jeg tror ikke jeg er noe mer seksuelt frigjort enn noen andre, og jeg er nok litt sjenert i senga. Jeg har hatt 3 partnere før jeg traff hun som skal bli kona mi, så jeg har sånn passe med erfaring».

Hvordan begynte interessen for fisting?

«Jeg har dessverre ikke en spennende og opphissende historie om makt og kontroll, og en bundet kvinne foran mine føtter. Det gikk ganske naturlig for seg. Jeg var nylig omskåret og kunne derfor ikke bruke «kompisen» til så mye nyttig på en stund. Jeg og dama hadde en penis-fri hyrdestund, men hun savnet nok å bli pult skikkelig. Jeg brukte fingrene, men hun ville bare ha mer og mer. Til slutt har man ikke så mange valg». (red: Joda, man har det. Klikk deg inn på nytelse.no, og bestill en strap-on!)

Selv for en ganske nyansatt skribent hørtes ikke dette så skremmende ut som jeg først trodde etter mitt google-søk. Fyren kunne ikke bruke penis, og fant det beste alternativet han hadde for hånden…

Men hvordan var den første opplevelsen? med fisting?

«Det var litt skummelt. Man vil jo ikke skade noen. All seksuell aktivitet skal være mest godt, synes nå jeg. Men siden dama var så enormt klar, så tror jeg det gjorde saken lettere. Dette er absolutt ikke noe man kan tvinge på noen som ikke har lyst. Så er man helt avhengig av å bruke masse, masse, masse godt glidemiddel.

Det var en veldig ny opplevelse å ha hele hånden inne i henne. Vi mannfolk har en tendens til å bli så ivrige at vi kløner rundt nedi der, uten å egentlig følge med på hva vi gjør. Men jeg opplevde en kontroll over meg selv, og en forståelse av hvordan ting faktisk fungerer. Vi holder oss unna anus, hun er ikke så fan av sånt. Vi begynte veldig forsiktig og nå i senere tid vet jeg jo hva hun liker, så nå er jeg mye røffere. Knis, knis».

Hva syntes forloveden din om dette her?

«Hun elsker det. Første gangen tror jeg ikke hun skjønte helt hva som skjedde, og vi har brukt noen timer på å finne ut hva som er greit og ikke greit. Det har hendt at hun ikke har vært kåt nok, og da syntes hun det er litt ubehagelig. Da må vi gire henne opp litt til. Dette er jo ikke noe vi gjør hver uke, men det er et litt spennende innslag av og til. Men jeg tror hun blir drevet litt av spenningen, og av at jeg har kontrollen over både meg selv og henne.

Har du noen tips til de som vil prøve fisting?

«Bruk glidemiddel. Og da mener jeg masse. Vi bruker Lelo Glide, og er veldig fornøyde med det. Vi har også funnet ut at hansker er et godt hjelpemiddel! Da slipper man å bekymre seg for skarpe negler og det blir jo ganske mye glattere. Annet enn det så vil jeg nevne at man må være enormt tålmodig, kanskje belage seg på flere timer. Ta en finger av gangen!»

Jeg må bare spørre, av ren nysgjerrighet: Har ting forandret seg på henne, vaginamessig altså?

«Hun har ikke blitt slappere i fisken, slik mange tror man blir. Men jeg kan jo ikke garantere at dette gjelder for alle. Jeg syntes nesten hun har blitt strammere. Musklene hennes rundt i området har blitt større, og jeg kjenner det mye bedre når hun strammer musklene rundt penis. Så sier hun at orgasmene føles deiligere, dette kan jo også ha noe med musklene å gjøre. Men man må være forsiktige, ellers kan man ødelegge ting».

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du