Sextips fra kvinner: Dette må menn kunne

Sextips fra kvinner er bare et Google-søk unna, men man finner så mye rart! Det finnes flere tusen tips, trenger man virkelig så vanvittig mye kunnskap for å tilfredsstille en kvinne?

Nettforumet Reddit ville gi et svar, en gang for alle! Flere tusen kommentarer kom inn, hvor kvinner fortalte hva de kunne ønske mannen visste om kunsten å tilfredsstille!

Sextips fra kvinner som de vil at menn skal kunne:

side3.no plukket ut følgende tips fra damene, og vi er i aller høyeste grad enige!

1. Ikke send penisbilder uoppfordret

Uoppfordrede penisbilder må være noe av det minst attraktive en jente kan motta. Dersom hun oppfordrer til det, så er det greit, men storparten av kvinner liker ikke å motta slike bilder.

2. Klipp neglene

Husk alltid å klipp fingerneglene. Har du ikke tid til å klippe neglene har nytelse.no produkter som kan beskytte mot rifter! Hva med å kanskje penetrere med et sexleketøy isteden? Lelo Ina masserer g-punkt på en fantastisk måte!

3. Lytt til kvinnen

Dersom du utfører oralsex på en kvinne og hun flytter på kroppen, ikke følg etter med hodet. Hun prøver bare å finne posisjonen hun vil ha deg i. Vi anbefaler enkle sexmøbler, som kan gjøre ting mer behagelig både for deg og henne! Sjekk ut dette HER!

4. Prøv grunne støt også

Under vaginal penetrering føles det fantastisk dersom du utfører noen få, ikke fullt så dype støt. Bruk gjerne bare tuppen av penis og støt 6-10 ganger, før du igjen støter dypt. Men husk klitoris! Svært få kvinner får orgasme hvis de ikke får stimulert klitoris. Jimmy Jane form 2  er en ny klitorisvibrator som ikke kan sammenlignes med noe annet, og anbefales på det varmeste. 

5. Samme tempo

Om en jente sier til deg «akkurat slik», «fortsett sånn» eller noe lignende, bare fortsett i samme tempo. Mange menn blir altfor gira og kjører på.

6. Start forspillet tidlig

«Det beste forspillet begynner lenge før dere gjensidig har bestemt at nå skal vi ha sex. For eksempel, om jeg er hjemme og holder på med noe helt annet og du plutselig tar meg på rumpa, dytter meg over bordet og dasker meg før du like brått avslutter og forsvinner ut døra samtidig som du sier «jeg må på jobb nå, så vi rekker ikke å gjøre noe», så er det utrolig sexy. Fortsetter du hele dagen med slike seksuelle tilnærmelser uten at vi gjør noe, kan jeg love deg at jeg vil være et sprengkåt nervevrak ved leggetid. I det du kommer inn på soverommet, vil jeg bokstavelig talt rive av deg klærne.» Det er også lurt å huske på at det også finnes sexy undertøy for menn! Hvorfor er det bare kvinner som skal overraske på undertøyfronten?

7. Hjelp meg med å få orgasme

«Det er ikke alltid jeg oppnår orgasme, men det er ingen stor greie. Jeg har fortsatt lyst på deg.» Husk at det finnes mange spennende produkter som hjelper en kvinne å få orgasme – det vil føles enda bedre for hun om du er den som utfører handlingen. Vi anbefaler disse produktene.

8. Viktig sextips fra kvinner: Snakk med meg

«Kommuniser med partneren din. Fortell meg hvor du vil ta meg, hvor mye du vil ha meg, hva du skal gjøre med meg og på hvilken måte. Fortell meg hva du liker og om jeg skal fortsette med hva jeg gjør. Ikke var redd for å stønne, det indikerer bare at du og jeg liker det. Jeg elsker å glede like mye som jeg elsker å tilfredsstille.» Hva med å bestille et sexleketøy som du vil at hun skal bruke på deg? Tenk deg hvis tent DU hadde blitt, hvis hun hadde gjort det samme. Cobra libre kan dere bruke sammen, og du kan bruke den alene!

9. La henne bruke badet først

Når dere er ferdig, la henne bruke badet først. Urinveisinfeksjoner er ekstremt ubehagelig og de fleste kvinner må urinere etter samleie for å forhindre at de forekommer. Husk også å bruke rens på alle sexleketøy! 

10. Bruk hendene

Når du gir en kvinne oralsex, husk å bruk hendene dine aktivt. Beføl henne på brystene, stikk noen fingre i munnen hennes eller vaginaen hennes. Kanskje hun liker én finger inn i «bakdøra»? Tanken er i hvert fall å stimulere flere områder på kroppen samtidig. Men kanskje hun vil teste «bakdøra», men fingre kan være litt ubehagelig. De kan ha lange negler, være ru og litt store. Prøv heller en liten analplugg! Og husk for guds skyld glidemiddel. Vi anbefaler Lelo Glide.

11. Klitoris er din venn

Klitorisen er din venn. Finn den, forgud den og lek med den. Elsk deg og hun vil elske deg tilbake. Dette tipset gjelder både kvinner og menn. Bruk rikelig med glidemiddel , og gjerne en vibrator ! Hva med å gå inn på nytelse.no, og plukke ut noe hun ønsker seg? 

 

Vil du lese flere sextips? Her er noen gode tips til oralsex.

 

Kilde: side3.no, reddit.com , nytelse.no

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.