17-åring lurte sykehus – lekte gynekolog i en måned

Det er så mye rart som skjer i denne verden vi bor i! I dag skrev tv2.no denne saken: 

Noen tenåringsgutter er mer nysgjerrige på det motsatte kjønn enn andre.

En 17 år gammel gutt ble nylig pågrepet i Florida etter at han hadde forkledt seg som lege og skaffet seg tilgang til gynekologavdelingen på St. Mary’s Medical Center i West Palm Beach.

I en hel måned jobbet 17-åringen som gynekolog før en eldre lege begynte å legge merke til den unge gutten som var så ivrig.

– Det første jeg tenkte var at jeg virkelig begynner å bli gammel, for her blir legene bare yngre og yngre, sier overlege Sebastian Kent til Fox.

Nettstedet skriver at gutten gikk rundt med hvit frakk, et stetoskop rundt halsen og munnbind. Han hilste på «kolleger» og sykehuspasientene med navnet Dr. Robinson.

Kent klarte ikke å legge fra seg tanken om at noe var galt, og kontaktet for sikkerhets skyld sikkerhetspersonellet ved sykehuset.

Deretter gikk det radig.

Det tok bare minutter før sikkerhetspersonellet fant ut at gutten ikke var ansatt på sykehuset. Deretter ringte de politiet, som pågrep 17-åringen like etter.

Gutten ble ifølge Fox pågrepet på et undersøkelsesrom sammen med en pasient, hvor han ble lagt i håndjern.

St. Mary’s Medical Center har valgt å ikke anmelde gutten, da de påstår at han ikke på noe tidspunkt hadde direkte kontakt med pasientene.

Guttens mor skal ha fortalt politiet at han lider av en sykdom som fikk ham til å lure sykehuset trill rundt, og sier at gutten hadde valgt å slutte med medisinene han tar fast mot denne sykdommen.

 

kilde: tv2.no

Fotografiet er kun en illustrasjon

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du