Lise tester: Nuru massasje!

Av og til blir jeg bedt om å teste et produkt, som jeg selv ikke aner hva skal brukes til. Denne gangen var det Nuru massasjekrem, som skal brukes til en spesiell type massasje som heter Nuru massasje. Jeg googlet, og skjønte fort tegningen! Jeg ville ha den seksuelle opplevelsen Nuru kan være, så jeg ringte en gammel venninne som jeg visste var ekspert på området, og et par dager senere befant jeg meg mellom et laken i silkemyk gummi av noe slag og en jente som virkelig kunne behandle kroppen min på en måte jeg aldri hadde opplevd maken til!

Jenta som møtte meg var helt fantastisk vakker. Slank, gyllenbrun og med de mest sensuelle øynene jeg har sett. Håret var satt opp i en løs flette, og hun hadde på seg en morgenkåpe i silke. Hun tok meg i hånden jeg vi gikk inn på soverommet hvor hun hadde lagt et laken utover sengen, som tydeligvis var ment for denne type massasje! Det var levende lys, og en rolig musikk i bakgrunnen.

Seksuell spenning i rommet

Det var så kult! Jeg falt helt for stemningen og den seksuelle spenningen som var i rommet. Den slanke figuren foran meg lot morgenkåpen falle. Jeg ble helt svak i alle musklene og ble bare stående å se på mens hun helte massasjeoljen jeg hadde med meg nedover kroppen. Oljen banet seg vei mellom to store, gyllenbrune bryster, og rent instinktivt gikk jeg bort å la munnen min rundt nippelen hennes. Hun la hendene mykt rundt hestehalen min og dro meg bakover, så kysset hun meg sultent.

Hun geleidet meg over på sengen. Jeg lot alle klærne falle før jeg la meg ned på det glatte lakenet. Hun fortsatte å smøre seg inn med massasjeolje, mens hun så meg lagt inn i øynene. Når hun var dekket av olje, var det min tur. Hun tok oljen i hendene sine, og la hendene over brystene mine. Niplene ble stive under håndflatene hennes, og hun smilte. Hun masserte brystene, sakte og deilig. hun ba meg snu meg, slik at jeg lå på magen. Hun reiste seg, og satt seg over kroppen min. Et ben på hver side. Jeg kjente hvordan hennes nakne underliv traff min rumpe. Så masserte hun rumpa mi med sitt silkeglatte, oljete underliv. Det var en helt syk opplevelse! Det må nesten oppleves, for at du skal forstå hvor tent man blir. Kropp mot kropp, glatt, intenst. Gud hjelpe meg!

Masserte med hele sin kropp

Hun fortsatte å massere meg. Brystene hennes mot min rygg. En dypvevsmassasje var det ikke, men at det skjedde noe dypt inne i meg er det ikke tvil om. Hun brukte hele sin kropp til å massere min.

Hun fikk meg til å snu meg, slik at jeg lå på ryggen. Så satt hun seg over mine hofter, med ryggen til mitt ansikt. Mens hun masserte lårene mine, så jeg hvordan rumpa hennes gled over underlivet mitt.

Hun reiste seg, og satt seg på kne. Jeg fulgte etter henne. Vi helte mer olje over oss. Jeg er glad dette var en kvinne jeg kjente godt, og var trygg på, for herfra tok lysten vår over. Vi kysset hverandre dypt og intenst, og fornuften min ble totalt lammet av de glinsende kroppene våre som sultet etter hverandre. Vi endte opp med å gni fittene våre sammen, med en vibrator mellom oss. Vibratoren vi brukte anbefaler jeg virkelig, fordi den kan snikes mellom to kropper! Jeg digger den. Den kan også legges mellom fingrene og klitoris, fordi da føles det ut som om fingrene fibrerer!

Vibratoren hentet frem orgasmen i oss begge, og det er ikke noe tvil om at hun også hadde vært tent, fordi hun sprutet!
Fy fader, så kult Nuru massasje er!

Anbefaler nuru massasje

Jeg anbefaler Nuru massasje, og denne oljen, på det aller varmeste! Oljen holder lenge, blir ikke seig og er drøy i bruk. Den lukter ikke noe, smaker ingenting og er lett å vaske av med såpe etter bruk. Det funker ikke like bra med vanlig olje, fordi dem er ikke beregnet på denne type massasje. Andre oljer vil bli litt seige og «tørre».

Nuru massasjekrem kan kjøpes hos Nytelse.no! 

Nuru massasje. Bilde av massasjekrem.

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.