Oralsex tips til han og henne!

Det er ingen fasit på hvordan man skal utføre oralsex. Det hele handler om å prøve seg frem med ulike bevegelser, og se hvordan partneren reagerer med både lyder og kroppsspråk. Det finnes likevel noen teknikker som kan hjelpe deg godt på vei.

Oralsex kan være kos, oppvarming eller det som får deg til å nå klimaks. For mange er også oralsex «noe ekstra» og kan kjennes mer intimt enn samleie. Ønsker man å friste partneren til oralsex, er det viktig å være ren nedentil og hvis man i tillegg fikser litt på sveisen der nede så er det mer behagelig å utføre oral sex og det er også lettere i finne frem til klitoris.

Oralsex - bilde av kvinne som stikker fingrene inn i en grapefrukt.


Oralsex tips på henne

Sexolog Maria K. Ebbestad mener at oralsex er den beste måten å varme opp en kvinne på:

«Oralsex er det perfekte forspill for de fleste kvinner. Først og fremst fordi det er veldig deilig, men også fordi kvinner bruker lenger tid på å bli klar. Ved å gi henne oralsex først gjør du henne både kåt og våt slik at dere har mulighet til å oppnå orgasme nærmere hverandre. Men for all del, gi henne oralsex helt uten å avslutte med samleie også, da kjenner du de deilige bølgene av orgasmen hennes på nært hold og både hun og du vil elske det».

Ikke stup rett ned!

Å rive dynen til side og stupe rett ned mot målet er ikke opphissende. Forventning er halve opplevelsen. Jobb deg nedover kroppen hennes. Begynn med herlige kyss på munnen, før du jobber deg nedover kroppen hennes. Kyss, slikk, småbit og lek. Hoftene hennes bør presse seg mot deg (som et forsøk på å få fortgang i ting) før du går videre. Lytt til hennes lyder og signaler, og få henne til å be om mer før du øker intensiteten!

Hardt er ikke alltid en vinner…

Man bruker mye tid på å lese om at alt bør være hardt når man skal ta skrittet inn på soverommet. Men dette gjelder ikke nødvendigvis for tungen.  Mange durer i vei med en hard og bestemt tunge på klitoris. Men bruk heller en myk og flat tunge! Test i din egen håndflate først.. Kjenn at det er et punkt på tungen som er litt hardere enn ellers, dette området kan du bruke til å stimulere klitoris! En flat og myk tunge treffer et større område og kan derfor gjøre underverker på et stort område, ikke bare på klitoris!

Maktposisjon!

Vanligvis ligger hun på ryggen og bare nyter, og det er helt supert! Men hva med å la henne ha maken et øyeblikk? La hun sitte over deg. På den måten kan hun presse seg ned, eller trekke seg unna ettersom hun selv ønsker.

Dekk henne til

Ikke ta av trusene med en gang.. Tilfredsstill henne gjennom trusestoffet. Men om hun velger store bomullstruser kan dette punktet sløyfes…

Hvis du har litt problemer med å finne områdene som rocker hennes verden, tar du fingrene hennes og former to fingre til en «v», så plasserer du hånden hennes på underlivet. Hun vil da automatisk lage en «ramme» rundt det området hun vil at du skal fokusere på.

Samle baktroppen

Ved å sprike med fingrene og ta et fast grep om baken hennes, samler du baktroppen. Klem til og begynn å rotere i store, brede bevegelser. Dette føles godt fordi det indirekte stimulerer analområdet- et veldig følsomt område for både kvinner og menn.

Skap magi

Skill kjønnsleppene med fingrene, finn klitoris og stryk mykt og langsomt RUNDT klitoris, ikke på den. Lag så lange bevegelser over hele vagina-området med en flat og myk tunge. Bytt på teknikker, prøv forskjellige ting frem til hun stønner av nytelse! Da må du være mer trofast mot FÅ teknikker….

Ikke skryt av teknikker

Ikke bytt teknikk for ofte, og spesielt ikke når hun nærmer seg klimaks. Når hun nærmer seg orgasme må du for guds skyld ikke bytte teknikk! Da kan det hende at hun ikke oppnår orgasme allikevel.. Hold deg til det du gjør, men gjør det gjerne litt hardere.

Nå gjelder det!

Orgasmene til kvinner varer mye lenger enn en manns, og mange slutter å stimulere når orgasmen kommer. Det må man ikke! Da må man bli med henne gjennom det! Hold det gående med langsomme og varsomme strøk til hun skyver deg unna ( For det gjør hun nok etter hvert, fordi klitoris er så følsom etter orgasmen)!

Tips: Gi noe ekstra!

Det finnes mange kremer og små leketøy som kan gjøre at oralsexen går fra å være deilig, til å være noe hun ikke klarer seg uten! Prøv for eksempel en leppepomade designet for oralsex! Smør over leppene for en glatt og kjølende effekt som virker ekstra pirrende kombinert med den naturlige varmen fra munnen. Oral Sex Balm gjør leppene superglatte og fristende – partneren din vil elske den! Vil du ta ting et steg videre, kan du overraske med kraftig vibrerende egg samtidig som du utfører oralsex.

Oralsex på han

De fleste menn setter enormt pris på oralsex, men det er et par feller man fort kan gå i! Et ord: tenner!

Oralsex - bilde av kvinne som går ned på en mann.

«Grunnteknikken er å dekke tennene med leppene og ha munnen formet som en «O». Leppene skal være løse og myke, ikke stramme. La en hånd gripe om skaftet og la munnen gli over og så langt inn du klarer. Bli i den stillingen et par sekunder, for så å skli sakte tilbake. Oppnå øyekontakt og fjern munnen et øyeblikk. Deretter gjør du det samme igjen. Fortsett å skli opp og ned. Bruk tungen for å tilføre fuktighet. Bruk også tungen på toppen av penisen, på sidene og nedover. Vri i tillegg litt på hånden når du flytter den opp og ned». 
MariaK. Ebbestad, sexolog.

Før man begynner  er det et par ting man bør tenke på, som gjør opplevelsen bedre for dere begge: 

Stilling!

  • Han står, du sitter på sengekanten (eller annet møbel i passende høyde). Det blir litt ekstra spennende for han og mye mer behagelig for deg! Og hendene din er helt fri til å stimulere andre deler av kroppen hans! Ta et grep om rumpeballene, og lag store sirkler. Da stimulerer du anusområdet uten å være for direkte!
  • Han står, du ligger på kne foran han. Det er mer komfortabelt enn å ligge ved siden av han. Og han vil oppleve deg som litt mer underdanig, og det digger gutta! (Men husk, du har fremdels balletaket!)

En fest for øynene!

La lyset være på så han kan se hva du gjør. Gi han orkesterplass ved å ta håret opp i en strikk og hvis du er modig ; se han i øynene!

Men ikke ennå…

Slikk deg nedover kroppen hans og til penis. Hopp fullstendig over den og kyss deg nedover langs lårene. Ert han, pirr han og vent med å gå rett på godsakene til han er helt sprekkeferdig!

Bruk hendene også!

Få håndbevegelsene under kontroll før du bruker munnen. Ikke trekk eller napp i forhuden, men håndter den så den glir opp og ned langs penishodet. Spytt på penis, fordi hvis den er tørr, er ingenting godt! Bruk alltid begge hendene. Den ene skal behandle penis, den andre området rundt. Kil testiklene, stryk området rundt. Eller brukt begge hendene på penis. Variasjon er spennende, og utrolig deilig!

Oralsex - bilde av sexleketøy for han.

Når grunnteknikken er på plass kan man overraske med noen ekstra triks som vil imponere han: 

Gi oppmerksomheten til et større område!

Ballene og området rundt er sensitivt for berøring, men husk å vær forsiktig! Slikk huden på pungen og mellom ballene når du utfører oralsex. Deretter suger du lett på hver testikkel.

Fuktighet er nøkkelen!

Mengden fuktighet er en av de tingene som gjør oralsex til noe ekstra! Det finnes munnspray som øker spyttproduksjonen, munnspray som bedøver munn og svelg og man kan også bruke et glidemiddel med smak! Gni litt glidemiddel på penishodet hans med den ene hånden, mens du masserer skaftet på penisen med den andre.

Bruk rekvisitter!

Han vil garantert gå i taket av glede hvis du overrasker med et sexleketøy mens du gir han oralsex! Herrevibratoren Manta er desiget for at par skal ha gode opplevelser sammen, med mannen i fokus! Det finnes også gjennomsiktig onanihylse som lar deg få full oversikt over showet dere setter opp. Et enklere leketøy er en vibrerende penisring, som vil gi han en overraskende følelse, og dere kan bruke den til å stimulere dere begge under samleie!

Lek med temperatur!

Når temperaturen endres fort, så vil det vekke sansene og nervene i kroppen. Gjør trusen hans våt med tungen din, og pust varm luft på ham eller legg en varm og våt klut over penisen hans for å få blodet hans til å pumpe.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og