Utendørs sex – 6 av 10 nordmenn vil prøve i sommer!

Utendørs sex er noe 6 av 1p nordmenn vil ha, viser en ny sexundersøkelse. Samtidig har salget av hengekøyer skutt i taket denne våren. 

Utendørs sex i det offentlig er høyt på listen over seksuelle fantasier, og i en ny undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no kommer det frem at hele 57% kunne tenke seg å ha sex i det fri. Av disse vil flest ha sex i skogen, mens fjellet og stranda kommer hakk i hel på listen.

Siden de fleste nordmenn kommer til å tilbringe sommeren i Norge og salget av hengekøyer har tatt av, har vi i Nytelse.no samlet en rekke sexstilinger man kan gjennomføre i hengekøye i løpet av sommeren. Her får du seks favoritter og i resten av sommer vil vi slippe flere stillinger på vår instragam-profil.

 

6 stillinger du bør prøve i hengekøye

sex utendørs - illustrasjon av sexstilling der person lener seg over hengekøye og har samleie bakfra. Utendørs sex- illustrasjon av person som sitter i hengekøye og får oralsex. Utendørs sex- illustrasjon av par som ligger i 69 i hengekøye Utendørs sex- illustrasjon av person som ligger over hengekøye med magen, støtter armene i bakken og blir tatt bakfra. Utendørs sex- illustrasjon av person som ligger i hengekøye men en annen sittende over seg motsatt vei. Utendørs sex- illustrasjon av samleie med person som sitter i hengekøye med bena over skuldrene til en mann som står foran.

 

Før utendørs sex bør du tenke på dette

Det å ha sex i det fri er en fantasi som veldig mange gjennomfører. Spenningen det gir å kunne bli oppdaget tenner mange, men å faktisk bli oppdaget er ikke like gøy. Det er derfor et par ting man bør tenke på før man hiver seg over hverandre i sommer.

Kvinne i shorts med to vinglass går mot hengekøye utendørs.

  1. Først og fremst bør man tenke på hva man har på seg. Det kan være lurt å ha på noe som går raskt av og på eller eventuelt en kort sommerkjole eller skjørt på jenter.
  2. Unngå parkeringshus, offentlige bygninger, havner og offentlige steder med videoovervåking.
  3. Finn et rolig sted som ute i skogen et stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur, et jorde med høyt siv, i bilen, i vannet eller snik dere unna sommerfesten for en kjapp en i hagen.
  4. Om dere syns det er litt skummelt å ha sex offentlig kan et fjernstyr leketøy være spennende nok i starten. Prøv en vibrerende truse, trådløs prostatavibrator eller et vibrerende egg. La partneren ha kontrollen så er leken i gang.
  5. Husk at offentlig sex i utgangspunktet er ulovlig så husk å ikke sjenere noen og vit at spenningen med å kunne bli oppdaget er mye bedre enn det å faktisk bli tatt på fersken.
  6. Ta gjerne med noe å ligge eller sitte på slik at en ikke får rumpa full av kvist, maur og blader.
  7. Man kan bli litt stresset av spenningen det innebærer å ha sex i det fri, så et lite glidemiddel kan være lurt å ha med i lommen for å gjøre opplevelsen enda bedre.
  8. Nyt og husk at så lenge dere ikke sjenerer andre er det bare å slå seg løs!

 

 

 

 

«Undersøkelsen er gjennomført av analyseinstituttet YouGov. Det er i perioden 13-15. mai gjennomført til sammen 1021 CAWI-intervjuer med personer i alderen 18+ år»

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du