Freaky Friday – Shallowing

Visste du at 84% av kvinner syns penetreing er deiligere med denne teknikken?  

Hva er shallowing?

Shallowing er penerering rett på innsiden av skjedeåpningen som gjøres med fingertuppene, tuppen av penis, et sexleketøym tungen eller leppene. Undersøkelser viser at hele 84% av kvinner mener denne teknikken gjør penetrering deiligere. Det er altså ikke slik mange menn tror, at penisen må være lang eller dildoen man kjøper skal være så stor som mulig.

Slik gjør du det:

Med denne teknikken er det viktig med lette, myke bevegelser for å treffe nerveendene som ligger akkurat i skjedeåpningen. Dette er det mest sesitive området i vagina, så bruk fingrene til å starte med slik at du lettere blir kjent med egen anatomi og hvor det kjennes ekstra deilig. Dette gjelder også om du skal gjøre det på partneren din. Deretter kan du teste med leketøy. Jeg vil anbefale å starte med en liten klitorisvibrator for så å teste videre med en vibrator som er litt større og støter ut og inn. Svakom sin Ava Neo er perfekt til nettopp dette.

Selv om du underveis skulle få lyst på dypere penetering er det viktig at du ikke gjør det om du vil utforske Shallowing. Rolig og lett, ikke dypt er det som må til for å oppnå denne type nytelse.

Som vi allerede vet er veien til orgasme for de fleste kvinner gjennom klitoris med sine over 10 000 nerveender, men sammen med denne teknikken vil orgasmen føles lenger og sterkere. Enten du slikker, maserer eller bruker leketøy på klitoris samtidig, så test ut Shallowing samtidig. For hvem vil vel ikke ha lenger og sterkere orgasmer?

KJØP AVA NEO HER!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og