Slikket av tre tunger samtidig!

14. april er det kake og oralsexdagen. Dagen handler om å sette kvinnens nytelse i sentrum. Likevel gir hele 56% menn sjelden, eller aldri oralsex. – Det er trist, men her er løsningen, sier sexolog.

 

9 av 10 trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og når kvinnen slapper godt av er oralsex noe av de tingene som lettest gir henne orgasme likevel slikker 56% av menn sjelden eller aldri partneren sin. Det kommer frem i en ny undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no.

– Det er utrolig triste tall, spesielt i dag hvor det skal slikkes. Derfor er det ikke veldig overraskende at slikkeprodukter er det flest kvinner ønsker seg, sier Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad

Derfor har Sexologen samlet slikkefavoritter fra Nytelse.no, så alle kvinner kan feire denne dagen slik den bør enten du har en partner som slikker eller ikke.

ALT DU TRENGER TIL SLIKKEDAGEN!

 

Nymph

Klitorismassasje i kombinasjon med vibrasjoner gir en unik effekt og teknologien seiler opp som storfavoritt blant kvinner som ønsker optimal stimuli av klitoris. Nymph er virkelig noe for seg selv med sitt brede, avrundede hode i den ene enden, og tre fleksible og myke «tunger» i den andre enden.

 

KJØP NYMPH HER!

 

Eat You Tungevibrator

Eat You tungevibrator slikker, suger og vibrerer og utfører oralsex som en proff. Ved hjelp av vakuum trekker Eat You blod til vulva, noe som gjør henne mer sensitiv for berøring, og den silkemyke tungen slikker henne slik ekspertene mener det bør gjøres. Ønsker hun variasjon? Snu leketøyet og nyt den deilige g-punktsstimulatoren som tar orgasmen til et nytt nivå!

KJØP EAT YOU HER!

 

– Oralsex er den beste formen for stimuli på henne hvis det blir gjort riktig. Vi har optimalisert slikkevibratoren og tilpasset den etter hva kvinner ønsker og trenger. Drømmen for mange er å oppnå sprutorgasme og skaftet på Eat You er et perfekt verktøy som vil fikse jobben for deg, sier sexologn.

KJØP EAT YOU HER!

Sexologens slikketips!

Grunnen til at mange ikke gir oralsex er at de ikke helt vet hvordan de skal gjøre det. Ebbestad anbefaler å være åpen med partner om nettopp dette og snakke sammen om hva dere liker og hvordan oralsexen kan bli enda bedre. I tillegg har hun følgene tips:

Start med deilige kyss og jobb deg lekent nedover kroppen hennes til hun presser hoftene mot deg. Lytt til signalene og beveg hodet nedover møt vulva, spre leppene forsiktig og bruk flat og myk tunge rundt klitoris, ikke direkte på klitorishodet. Langsomme bevegelser. Fordelen med at du bruker flat tunge er at du treffer et større område som vil gjøre underverker.

ALT DU TRENGER TIL SLIKKEDAGEN! 

Bytt på teknikker, prøv forskjellige ting frem til hun stønner av nytelse! Da må du være mer trofast mot FÅ teknikker og gjevnt tempo. Når hun nærmer seg orgasme må du for guds skyld ikke bytte teknikk, hold deg til det du gjør, men gjør det en tanke hardere. Orgasmene til kvinner varer mye lenger enn en manns, og mange slutter å stimulere når orgasmen starter. Det må man ikke. Da må man bli med henne gjennom det. Hold det gående med langsomme og varsomme strøk til hun skyver deg unna.

 

ALT DU TRENGER TIL SLIKKEDAGEN! 

ALT DU TRENGER TIL SLIKKEDAGEN! 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du