Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene, forteller sexolog.  

I en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner kommer det frem av kun 46% bruker sexleketøy for å få mer nytelse, og 45% bruker det for å gjøre det som allerede er godt, enda bedre.

– Nå skal det suges og runkes. Sexleketøy til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy. Hos oss i Nytelse.no ser vi stor etterspørsel etter sexleketøy som «gjør jobben» for menn, og akkurat det gjør Alex Neo. Rett og slett en drømmerunk, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

 

KJØP RUNKEMASKIN HER!

Alex Neo er et heftig leketøy for penis som gjør den vanlige runken, ekstra deilig. I tillegg har den app-funksjoner som gjør at du kan la partneren styre deg via appen.

 

-Hva mer kan man ønske seg? Denne er deilig, både til forspill og til klimaks. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg, blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexologen.

Kenneth er en av produktekspertene i Nytelsepanelet og har følgende å si om sexleketøyet:

Alex Neo er en avansert stroker i håndholdt størrelse. Svakom er kjent for høy kvalitet og avanserte funksjoner, og her får du alt du trenger i én enhet – pulserende bevegelser opp og ned over penis med hele 7 ulike intensitetsnivåer. Appstyring lar deg tilpasse opplevelsen direkte, du kan til og med la Alex Neo bevege seg i takt med det som skjer på skjermen via interaktive tjenester.

  • Kenneth – Produktekspert –

KJØP RUNKEMASKIN HER! 

Bruk sexleketøy sammen!

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, og som vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Og Alex Neo er nettopp et slik sexleketøy. Den kan nemlig styres via app slik at partner kan ta full kontroll over nytelsen.

– Tenk så deilig å se sin partner nyte mens du har full kontroll over intensiteten og orkesterplass til orgasmen som slår gjennom kroppen hans. Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatte av å fylle hverandres behov – både i og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier det mye om egne preferanser og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.

KJØP RUNKEMASKIN HER! 

Den ultimate blowjob!

I en ny undersøkelse gjort av YouGov for Nytelse.no, som kartlegger nordmenns sexvaner, kommer det frem at kun fire av ti gir oralsex. Samtidig øker salget av oralsexprodukter hos den norske nettbutikken.

– Vi ser stor etterspørsel etter sexleketøy med sugeeffekt for menn, og akkurat det får man virkelig med Sam Neo, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP SUGEMASKIN HER!

– Suger bedre enn de fleste!

John Richard Rolseth er en av testpersonene til Nytelse.no og har følgende å si om Sam Neo:

Hvis jeg skulle anbefalt kun ett produkt til menn, ville det vært Sam Neo. Den har mange forskjellige innstillinger som kommer til å overraske deg.

Den kan få deg i mål uten du trenger bevege den selv, men vil han ha litt ekstra så er den veldig effektiv med litt hjelp med egne bevegelser. Med glimt i øyet mener jeg at Sam Neo fort kan konkurrere ut en partner, så her bør de være på vakt. Denne er godt brukt og anbefales.

KJØP SUGEMASKIN HER!

KJØP SUGEMASKIN HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du