Sexleketøy til menn – dette er forskjellene!

Sexleketøy til menn har hatt en enorm utvikling. Den gode, gamle sjømannsbruden er for lengst byttet ut med maskiner som både suger og runker. Men hva er forskjellen på de ulike sexleketøyene til menn og hva passer best for deg?

Nytelse.no tilbyr et enormt utvalg sexleketøy for menn. Se hele utvalget!

Sugemaskin – oralsex når det passer for deg!

Gode sugemaskiner troner på toppen av bestselgerlisten til han, og det med god grunn. Lite slår en våt og god blowjob. Sugemaskinene er designet for å gjøre nettopp det, suge som en proff!
Sugeeffekten er som oftest kombinert med vibrasjon, for ekstra stimulering av penis. Dette er en maskin som «gjør jobben for deg» og du kan lene deg tilbake og nyte opplevelsen.

Her finner du alle sugemaskinene hos Nytelse.no!


Sugemaskinen Sam Neo er en ekstra avansert sugemaskin og er perfekt når du ønsker den optimale opplevelsen. Den gir deg en perfekt kombinasjon av sugeeffekt og kraftige vibrasjoner! Dette er sugemaskinen for deg som vil unne deg en erotisk luksusopplevelse, der kvalitet og god funksjon står i sentrum.

Les mer om Sam Neo hos Nytelse.no

«Det som gjør Sam Neo annerledes fra alt annet, er at opplevelsen er j**lig digg fra første sekund! Den lager mindre lyd enn lignende maskiner, samtidig som den suger hardere og bedre. Jeg ble overrasket over effekten, for dette var seriøst en mer intens opplevelse en jeg har hatt med noe annet leketøy».
– Kristoffer

Runkemaskin – Klassisk runk, gjort av en maskin!

For mange er den «vanlige runken» det beste, fordi det er en velkjent teknikk man har brukt siden man begynte å runke. Mange er avhengige av den repeterende bevegelsen og da vil en runkemaskin passe perfekt.

Her finner du alle runkemaskinene hos Nytelse.no!

Leketøysgiganten Svakom har studert onaniteknikk i en årrekke og resultatene har de brukt til å skape Alex Neo – en runkemaskin så heftig at høyrehånden din vil blekne i forhold. Den er sterkere, smartere og har flere muligheter enn lignende maskiner. Der andre onanimaskiner ikke har mer å gå på, vil Alex Neo imponere deg med sin ekstreme kraft!

Les mer om Alex Neo hos Nytelse.no!

Herrevibrator – Vibrerende nytelse, enkelt og greit.

En herrevibrator er en hylse man trenger inn i, med kraftige vibrasjoner. Meningen med vibratoren er å onanere akkurat slik du liker det, mens vibrasjonene løfter opplevelsen til et helt nytt nivå. På denne måten vil hele penis bli stimulert på steder som ikke har vært mulig på noen annen måte.

Se hele utvalget herrevibratorer hos Nytelse.no!

oTouch er en serie avanserte sexleketøy til penis, med gode vibrasjoner i sentrum. Tilleggsfunksjoner som varme og vakuumeffekt løfter oTouch-serien til et nytt nivå.

Onanihylse – Lydløse leketøy! Runk med en tvist

En onanihylse brukes for å, på en enkel og genial måte, løfte den vanlige runken til et nytt nivå. Hylsen kan rotere rundt penis, stimulere med kuler og nupper eller gi deg følelsen av å trenge inn i en ekte vagina. En onanihylse er et enkelt leketøy som er klar når du er det, som ikke krever at du lader opp eller husker batterier og som krever minimalt med vedlikehold. I tillegg er disse leketøyene 100% lydløse!

Tenga utvikler sexleketøy for menn som setter pris på kvalitet, og skiller seg ut i mengden av produsenter som fokuserer på onanihylser. Gode materialer, deilige funksjoner og gode priser gjør at onanihylser fra Tenga er en favoritt hos Nytelse.no!

Masturbator – jepp, vi mener Fleshlight!

Fleshlight er verdens mest solgte sexleketøy for menn, vi har utvalget! En fleshlight består av en myk og realistisk kjerne i en lommelyktformet boks. Kjernen er laget i «SuperSkin», et materiale som kjennes ut som ekte hud. Fleshlight har en trang kanal med ulike mønstre og former som stimulerer deg akkurat slik du liker. Kjernene kan også tas ut og varmes opp for ekstrem realisme.

Se det store utvalget Fleshlights hos Nytelse.no!

Sexdukke – Den ultimate realistiske opplevelsen!

Vi kan ikke nekte for at sexleketøy har blitt mer og mer populært de siste årene. En type sexleketøy som har fått mye oppmerksomhet er sexdukker. Sexdukker er designet for å gi en realistisk opplevelse av samleie. Det finnes ulike typer sexdukker, noen er mer naturtro enn andre.

Sexdukker er ikke lenger bare en oppblåsbar dukke med et enkelt hull. De har blitt utviklet for å ligne på en ekte person og har en rekke funksjoner som gjør opplevelsen mer realistisk.

 

Se det store utvalget realistiske sexdukker hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du