To kåte venninner

Iselin kjenner at fitta hennes er så våt at hun har fått våte flekker på tusen flere steder og det hjelper ikke med den pirrende berøringen til Siri. Forsiktig smeiker hun over den våte fitta hennes og slenger håret bakover. Hun legger seg ned i fanget til Iselin med hodet ned i trusa. Følelsen av dette var så deilig. Så frekk, så ulovlig.

Hun var hennes beste venninne, og nå var hun på vei ned i trusene hennes. Hun flyttet trusen litt og kilte et par fingre over leppene hennes. Smakte litt på fingrene og strakte ut tungen så hun kunne smake skikkelig på saftene til Iselin. Plutselig røsker hun tak i trusene hennes og Iselin reagerer på instinkt med å løfte opp kroppen så hun kan dra den ned uten vanskeligheter. Siri kryper ned på gulvet mellom bena hennes og setter seg med hodet inntil den sprengende fitta. Hun fingrer og slikker. Iselin stønner. Siri er virkelig deilig. Fingrene hennes masserer g-punktet, og Iselin har problemer med holde seg oppreist i sofaen.

Hun slenger hodet bakover og skriker ut av den deilige følelsen. Dette kan ikke være første gangen Siri har håndtert ei fitte før, tenker hun og titter stjålent ned på arbeidet hun gjør. Hun føler seg skitten og deilig og kåt og … «Ååååhhh!» roper Iselin ut i en voldsom orgasme. Iselin hopper opp på fanget hennes og råkliner med henne mens hun jokker litt oppå fanget hennes. Iselin fryser til, men begynner å bli mer komfortabel med situasjonen, og setter hendene sine i siden på Siri, og presser henne nærmere. Siri har hendene under t-skjorten til Iselin og er godt i gang med å massere brystene hennes.

Hun vrenger av henne t-skjorten og plasserer en øm og overfølsom brystvorte i munnen og suger og slikker på den mens hun masserer den andre. Brått stopper hun opp og flirer sleskt til Iselin, mens hun pønsker ut en plan som umulig kan fungere. Hun reiser seg opp og strekker hånden ut i en invitasjon til nakne bestevenninnen sin. Iselin strekker seg til hånden og reiser seg opp. Siri plasserer en hånd i skrittet hennes og masserer lett på kjønnet hennes mens saftene sprer seg rundt, og hvisker inn i øret til Iselin at hun skal gå og legge seg på sengen.

Siri løper ut i gangen og finner et par pynteskjerf fra skuffen og kommer inn i soverommet med en overtent og spent Iselin. Siri finner en nattmaske i nattbordsskuffen og trer den over øynene til Iselin. «Legg deg ned, og slapp helt av,» kurrer Siri. Mens hun strekker armene hennes opp til spilene i sengegavlen og binder dem fast med et av skjerfene hun har funnet. Hun går ned og binder et bein i hvert hjørne i fotenden av sengen og det fjerde skjerfet begynner hun å kile oppover kroppen til venninnen.

Hun ser at gåsehuden sprer seg over hele kroppen og tenner noe voldsomt på synet hun har fremfor seg. Vrenger av seg kjolen og kaster den på gulvet. Nå er de nakne begge to, og pisker lett med skjerfet på magen til Iselin og hun biter seg i leppen. Siri fortsetter å pirre henne mens hun strekker seg etter noen leker hun så i nattbordsskuffen hennes når hun fant frem nattmasken. Iselins brystvorter er stive som istapper. Siri tar frem en kraftig dildo med klitorisvibrator og suger nett på den. Kjører den inn i munnen til venninnen og fukter den godt. Hun lener seg over Iselin og slenger det ene benet over slik at hun kan plassere fitta si over ansiktet hennes og invitere henne til å slikke det våte kjønnet.

Til gjengjeld plasserer hun den store dildoen mot kjønnet hun har mot seg og begynner å slikke sakte og forsiktig på de svulmende leppene når hun presser dildoen sakte og forsiktig inn i den våte skjeden. Iselin stikker forsiktig tungen sin i åpningen til Siri, og hun blir fort tøff mot det våte kjønnet hun leker med. Hun sender ut voldsomme stønn når Siri treffer de deilig punktene i underlivet hennes, og kroppen hennes spenner seg. Hun røsker i skjerfene, men Siri knyttet dem godt. Hun graver ansiktet sitt i den bankende fitta hun har over seg og stønner i kor med Siri. «Mmm,» mumler Siri ned i kjønnet hun jobber hardt for å tilfredsstille.

Hun kjører dildoen hardt inn i kjønnet til Iselin, og hun skriker ut. Hun fortsetter, og kjører dildoen hardt og raskt inn og ut av den godt brukte skjeden og starter vibrasjonene mot klitorisen. Iselin bryter ut i deilige stønn og det tar ikke lang til før hun velter seg over i en enorm orgasme og ligger i sengen med kramper som varer og varer. Siri går av henne og setter seg ned på sengekanten ved siden av den fastbundne venninnen sin, og nyter synet av orgasmen som pulserer og herjer i kroppen hennes. Når krampene har roet seg og det kun er små skjelvinger i bena hennes igjen, stryker Siri hånden langs magen hennes.

Pusten hennes har roet seg og hun ligger på sengen sin, fastbundet og øm og sår og sårbar. Hun rødmer under masken av tanken på hva hun og bestevenninnen nettopp har gjort, og hun er takknemlig for at hun fremdeles har masken på. Siri lar venninnen ligge slik en stund før hun begynner å knyte opp knutene på skjerfene som holder henne fast til sengen. Fremdeles nakne setter seg ved siden av hverandre på sengen. Iselin stirrer i veggen, skamfull. Siri stirrer på venninnen sin, tent og eventyrlysten. Hun legger en medfølende hånd på låret til venninnen. «Jeg følte meg også forlegen og flau,» forteller hun. «Etter første gangen med ei jente,»forklarer hun og søker øyekontakt med jenta hun nettopp av vært intim med. Iselin møter blikket hennes og rødmer. De er fremdeles nakne og hun bestemmer brått. Spretter opp og rekker hånden mot Siri og drar henne med ut i gangen. «Sleng over deg denne,» sier hun og kaster et teppe mot henne.

Siri tar imot og ser ut som et spørsmålstegn. Iselin tar teppet og slenger det om dem begge to, tar med seg nøklene fra nøkkelskålen på konsollbordet og river opp døra, og drar med seg venninnen opp på taket ikledd kun et teppe de deler. «Det er aldri noen på taket,» forklarer hun. «Jeg pleier å ligge naken her oppe om sommeren og fantasere om å bli tatt.» Hun rødmer av tilståelsen, men Siri sier ingenting. Iselin kaster teppet på solsengen og dytter Siri etter. Det var kaldt i været og brystvortene deres stivner til.

Hun presser henne på solsengen og setter seg ned foran bena hennes og Siri sprer bena på refleks. Iselin graver seg ned i kjønnet til Siri og gjør alt hun makter for at hun skal ha en god opplevelse. Hun tror hun gjør det slik hun selv ville ønsket at menn gjorde på henne. Det virker til at Siri synes det er godt. Hun vrir og vender på kroppen i nytelse og hun stønner høyt av lettelse over berøringene. Siri setter i et voldsomt skrik og kommer som en flodbølge av nytelse. Iselin har munnen over spruten, og svelger unna flommen av væsken som spruter ut av kjønnet til venninnen.

Hun fortsetter å massere kjønnet hennes hardt, og melker henne tom for væske. Hun roer bevegelsene i takt med bølgene i kroppen til Siri, og legger seg på den smale solsengen inntil venninnen og stryker henne kjærlig over brystene og magen. De ligger der ganske lenge og nyter hverandres kropper før virkeligheten slår inn og magene deres rumler nesten samtidig. De bryter ut i latter, og brystene beveger seg i takt med latteren. Siri plasserer et av brystene til Iselin i munnen sin og suger hardt. Iselin stønner og presser de nærmere venninnen.

Mellom stønnene klarer hun å presse ut et forslag om å gå ned i leiligheten igjen og lage litt mat. Siri stirrer opp på henne. «Bare hvis vi gjør det nakne,» utfordrer hun, fremdeles med brystvorten halvveis inn i munnen. Iselin nikker. De går ned trappene til leiligheten og får fart på bena når de hører ytterdøren smeller i låsen nede i oppgangen. Iselin blir så skremt og redd for å bli tatt, at hun smetter ut av teppet og løper naken til døren sin og låser seg inn i leiligheten med venninnen på slep. De blåser lettet ut og kysser hverandre når de kommer inn og døren lukker seg bak dem.

Skrevet av Hanne.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du