Mitt møte med soldaten

Jeg var på ferie i Madrid, det varmt i luften og jeg kjente kåtheten ulme i meg i takt med hetebølgene. Det var nesten ingen igjen på det vesle hotellet og myndighetene hadde erklært lockdown i hele byen på grunn av pandemien. Jeg stod på balkongen og kikket ned på den smale gaten med brostein. Ti soldater kommer marsjerende gjennom den trange og smale gaten.

Det var solnedgang og varmt, alle var svette. Alle de ti mennene var staute, høye karer med brede skuldre og brede kjever. Unformen var pastellfarget, blå og grønn med ned tjukt svart belte, stram skjorte med de 3 øverste knappene åpne, så du så brystmusklene. De hadde sorte seler på. Jeg fikk øyekontakt med en høy, solbrun og veldig maskulin kar.

Jeg følte en varme og det pulserte i kuken med en gang. Jeg ble litt flau, så jeg kikket lengre bort nedi gaten og latet som jeg ikke var interessert. Soldatene marsjerte videre. Jeg la meg opp på sengen og fantaserte om denne kjekke soldaten. Drømte meg helt bort om at han stod foran meg og jeg åpnet opp skjorten hans, slikket svetten hans bort på brystet og suttet den ene nipplen hans, han stønnet.

Han tok den store muskuløse armen sin med tydelige blodårer rundt halsen og nakken min, og dro meg til ham. Han presset seg inn på meg og jeg kjente hvordan det bulte i skittet hans. Han tok begge hendene på hvor side av ansiktet mitt og kysset meg dypt og intens. Det dirret i hele meg. Jeg fantaserte om hvordan jeg ville dra ned glidlåsen på gylfen på buksa hans da det plutselig banket på døran…

Jeg spratt opp. “Yes?”, sa jeg mot døren, ingen svarte. Jeg forsøkte igjen “Yes?”. Det hamret på døren denne gangen og så plutselig ble døren sparket ned i et brak. Der stod han, den barske, staute soldaten jeg hadde sett tidligere balkongen og som jeg hadde fantasert om. Han så på meg med et skevt smil, lente geværet mot nattbordet ved siden av sengen og gikk rett mot meg. Jeg var lamslått. Han tok tak i nakken min og førte meg hardt mot sengen. Han nærmest dro av meg buksene og kastet dem vekk. Mens jeg lå på ryggen på sengen stod han der og kneppet opp skjorten sin som nesten var halvt åpen allerede.

Jeg så de store brystmusklene hans flekse og underarmsmusklene jobbe i det han kneppet en og en knapp opp. Han hadde store lår og millitærstøvler på seg. Jeg flyttet meg til sengekanten og begynte å åpne buksen hans. Bukseknappen ble åpnet og jeg tok tak i hver side av buksen og dro ned. Han hadde ikke boxer på og den store, tjukke kuken hans så jævelig digg ut. Jeg lente meg frem og dyttet den inn i munnen min og begynte å suge ham. Den var steinhard og jeg kjente blodårene på leppene mine i det munnen min gled fram og tilbake. Han stønnet. Han var like kåt som meg.

Han lente hodet tilbake så jeg så den brede og store halsen hans mens han stønnet. Jeg tok tak i den solide rumpa hans og dyttet kuken hans så langt inn jeg kunne så jeg nesten ikke fikk puste. Han elsket det, jeg elsket det. Jeg tok kuken hans i et grep og sleiket den opp og ned på siden og så sleiket jeg ballene hans, tok en og en sten løst i munnen og sugde lett.

Han kastet meg opp på sengen og tok grep i knehasene mine så jeg spriket og begynte å slikke rævhølet mitt. Han stønnet og spyttet og slikket mer, og det var så fuckings godt! Jeg stønnet og nøt det og kjente den brede kjeven hans jobbe, kjente leppene hans kysse meg. Han spyttet ned på kuken sin, satt knærne opp på senga og kikket ned på rævhølet mitt og pikken sin.

Han lekte med kuken sin rundt hullet mitt og pirret meg med å dytte den litt inn av gangen. Lekte med den og gled den opp og ned over hullet mitt før han så plutselig dyttet den bestemt inn, lente seg over meg med hendene på hver side av hodet mitt og dyttet seg helt inn og begynte å jokke seg inn og ut av meg. Jeg stønnet som jeg aldri hadde stønnet før, jeg tok tak i armen hans og kysset den mens han jobbet seg inn og ut av meg.

Brystet hans var svært og kraftig og musklene svulmet på hele ham, jeg så de flekse mens han jokket. Han var så stor i forhold til meg så mens han lå på alle fire over meg tok jeg bena rundt hoftene hans og armene rundt nakken hans og heiste meg opp så jeg hang på ham over ham. Jeg svingte opp og ned på kuken hans mens han jokka samtidig. Jeg var helt tett på ham og jeg kysset og sleiket den brede og stramme halsen hans. Han svettet mye og han smakte salt og nytelse. Det klasket i skinkene mine da de traff de store harde lårene hans. Jeg senket hodet litt ned så jeg så på ham og vi kysset mens han var inni meg. Jeg slapp meg ned igjen, kysset nipplene hans og han stønnet han også. “Fuck me”, sa jeg, “fuck me!” Og han knullet meg hardere og hardere og han løftet seg litt opp og begynte å ta armhevinger, mens han gled inn og ut av meg.

Vi begynte å kline, mens han knulla meg. Begge svette og intense. Han begynte å stønne mer og mer. Jeg også. Kuken hans var svær og tjukk. Jeg begynte å runke mens han knulla meg hardere og hardere, kjappere og kjappere. Jeg stønnet og skrek og kuken min var steinhard. Jeg kom så det sprutet helt opp på halsen. Han kikket på sæden og likte veldig godt hva han så. Han trakk seg ut av meg og satt seg på kne over meg, han stønnet og gryntet i det han skulle til å komme, og akkurat i før han kom tok jeg forsiktig på ballene hans og dro litt i dem mens jeg begynte å suge ham rett før han kom, han gryntet så høyt at det nærmest runget i hotellet.

Han kom så sykt mye, jeg kjente pikken hans pulsere i små rykk i det han pumpet mer og mer sæd ut. Det rant varm hvit sperm nedover munnviken min og det smakte herlig. Jeg sugde ham litt mer selv om han hadde kommet for han var så jævelig sexy. Han pustet rolig ut, tok på seg skjorte, hente geværet og dro igjen. Det var en helt utrolig opplevelse og jeg er jævelig glad for at det ble lockdown i Madrid den gangen…

Skrevet av Mats.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette