Tenga Flip Hole – Black Edition

Tenga Flip Hole er en fantastisk penishylse for menn med revolusjonerende design! Flip Hole har riller, nupper og vegger som stimulerer penis hele veien gjennom hylsen, med tre trykkpunktene som lar deg øke presset mot penis akkurat der du ønsker det. Tenga Flip Hole kan til og med åpnes for veldig enkel rens etter bruk.

Tenga har med Flip Hole laget et sexleketøy for menn som ikke nødvendigvis erstatter vanlig sex, men som gjør det mulig å eksperimentere med stimulering man ikke får på andre måter. Selve hylsen består av en serie med riller, nupper, bevegelige kuler og stramme vegger, alt laget for å gi deg følelsen av en blowjob, penetrering, tungelek og mye mer – på en gang! De tre trykkpunktene på hver side av hylsen lar deg presse mot penis, eller gjøre kanalen trangere foran penishodet. Flip Hole er akkurat så trang som du ønsker det.

Rengjøring er gjort på få sekunder. Alt du trenger å gjøre er å åpne Flip Hole, skyll den med såpe og vann, deretter gnir du inn litt vibratorrens før du setter den til tørk på det medfølgende stativet.

nv flip

 

 

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du