Oktoberfest – Her er sexologens favoritter fra salget!

Høsten er tid for stearinlys, fyr i ovnen og deilig innekos, mens bladene faller og regnet pisker ute. 

Det er også en perfekt tid til å utforske sin egen og partnerens kropp. Intimitet er en viktig del av samlivet og også avgjørende for å bli kjent med seg selv. Sett av tid til å snakke sammen om hva dere liker, hvilke fantasier dere har og fortell hva som tenner deg. For noen vil det å få hjelp i hverdagen være med å øke sexlysten, mens for andre er viktig med ros eller nærhet.

Bruk derfor tiden på å kartlegge hvilket kjærlighetsspråk dere har. I tillegg bør dere kysse mer, ta på hverandre og gi en massasje etter en lang dag. Dette vil bringe dere nærmere hverandre. Bestem dere for en kveld i uken som kun r kjærestetid. Skru av tv’n og legg vekk mobilen, for så å kun være helt tilstede for hverandre.

Bruk av sexleketøy er også et deilig verktøy for å bli bedre kjent med deg selv og partneren. Undersøkelser viser at par som bruker sexleketøy faktisk er bedre på å kommunisere enn de som ikke bruker det. Så utforsk også denne delen av sexlivet. Under har våre sexolog Maria K. Ebbestad samlet sine favoritter fra årets oktoberfest hos Nytelse.no!

Favoritter til henne:

Femmegasm Nå: 545,- (før 779,-)

Revolusjonerende vibrator som tapper og kiler på klitten. Å få orgasme har sjelden vært enklere og deiligere, og du kan få et hvor som helst. Alt du trenger er Femmegasm!

Femmegasm tapper, kiler og kjærtegner de aller mest følsomme områdene på kroppen din med mange vibrasjonsmodus og pulseringer. Hvis du liker luftvibratorer, bør du absolutt prøve denne vibratoren! Den er annerledes, og vil gi deg en helt ny type stimuli.

Kjøp Femmegasm her!

 

Favoritter til han:

Arcwave Ion Pleasure Air Stroker

Arcwave Ion er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer penis med Pleasure Air™ trykkbølger! Arcwave er designet for å gi deg en mer intens opplevelse med unik teknologi som pulserer mot frenulum – undersiden av penishodet.

Arcwave Ion bruker Pleasure Air™ teknologi fra et av verdens mest solgte sexleketøy, Womanizer. Det gir deg stimulering som ikke er mulig med hånden, med pulserende intensitet og en eksplosiv avslutning. Supermyk CleanTech silikon omfavner penis for en mer intens opplevelse. Arcwave Ion er vanntett, oppladbar og svært enkel å vedlikeholde.

Kjøp Arcwave Ion her!

Favoritter til par:

S-HANDE Ultra Finger G-spot Vibrator Nå: 395,- (før 669,-)

Den ultimate fingervibratoren! Dette er noe annet enn de små kjedelige bulletene med fingerhylse. Dette er en kraftsak med sterke vibrasjoner og en ekstra stav til å stimulere innvendig. I tillegg kan den styres med fjernkontroll!

Den tykke fingerhylsen har motoren plassert midt inni, noe som gjør at vibrasjonene blir intense og kraftige ned mot klitoris. Samtidig har man en liten stav som stikkes inn i skjeden og sender deilige vibrasjoner dit også. Eller bruk den i analen kanskje?

La partneren få fingervibratoren så kan du styre mellom de 9 vibrasjonsmodusene som du ønsker! Jobb sammen mot en deilig orgasme!

KJØP DEN HER!

Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022 Nå 1990,- (Verdi: 5685,-)

Norges mest solgte adventskalender! Utsolgt 6 år på rad! Kjøp årets mest sexy julekalender med 24 spennende overraskelser for han, henne og par. Kalenderen er en god investering for par og single som vil gjøre adventstiden ekstra pirrende, og som ønsker å ta sengekosen til neste nivå. Sexleketøy, erotisk tilbehør og alt dere trenger for lett bondage er bare noe av innholdet i årets kalender, du får blant annet en helt ny Womanizer og flere andre godbiter!

Sikre deg kalenderen her!

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette