Freaky Friday – Matsex!

Helg, høstmørkt og hot inne. I helgen skal du tenne lys, fyre i peisen og nyte deilig mat sammen, på hverandre og av hverandre.

Det er mye sensualitet i mat og drikke, og er du tom for ideer har vi noen deilige tips her.

  • Lag varm kakao med krem og hadampende het elskov foran peisen.
  • Lag deilig mat dere begge elsker, skru av tv’n, legg vekk mobilen, snakk med hverandre og klin.
  • Bruk sjokoladesaus eller krem som kroppsmaling på din partners erogene soner, for så å slikke det av etterpå.
  • Mat hverandre med jordbær og nyt en deilig champagne.
  • Hell champagne nedover din partners bryster og kropp. Slikk henne/han ren.

Afrodisiakum

Vi har samlet noen rekke matvarer som kan bidra til økt sexlyst for deg som vil få blodet til å pumpe litt ekstra enten det er på grunn av placebo eller faktisk viker.

Frukt:

De fleste frukter kan brukes som afrodisiaka, spesielt ananas, bananer, druer fikener, fersken, kirsebær, jordbær og mango.

Honning:

Utalllige historier om dette ”livets eliksir” finner vi i de fleste kulturer. En oppskrift på verdens beste elskovsmiddel er som følger: 1 skje honning blandet med frisk sitronsaft. Det heter også at Amor dypper pilene sine i honning før de forlater buen hans.

Ingefær:

En flerårig plante som dyrkes i tropiske områder. Figging: Innsetting av ingefærrot eller til og med pepper i endetarmen. Dette gir en intens, brennende følelse. Det påstås at figging ble brukt på hester foran hestevisninger, for å få hestene til å holde halen høyt.

Sjokolade og kakao:

Forskere har nå vist det som kvinner har visst i århundreder: Sjokolade er en av de mest effektive afrodisiaka som er å oppdrive! Sjokolade inneholder for eksempel stoffer som styrker forelskelsesfølelsen! Spesielt skal den mørke sjokoladen være virksom.

Sopp:

Brukt av egypterne, grekerne og romerne. Berømte for sin virkningsfulle kraft på våre seksuelle drifter. Trøffel kan nevnes spesielt.

Kominasjonen Østers og Champagne:

I glamledager ble østers anbefalt til menn som kjente seg kjønnssvake. Den stimulerere unektelig apetitten. I tillegg til jod inneholder også dette skjellet sink, som virker styrkende på prostatakjertelen. Sinkmangel kan forstyrre den mannlige seksualkraften. Et engelsk kjærlighetsmiddel er østers og portvin. De fleste foretrekker i dag østers og champagne!

Vitaminer:

Alle vitaminer er viktige for en god dag og en god natt. Tilfører vi kroppen alle vitaminer i riktige doser, vil det også få positive konsekvenser for vårt seksualliv.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette