Bundet av henne

Megan og Andrea
Når hun ser på meg føler jeg meg så uendelig liten. Hun har en autoritet som stråler av henne og det er umulig å være i samme rom uten å se i hennes retning. Hun har holdt kurs for stedet jeg jobber et par ganger og hver gang har jeg latt meg fascinere av hvor smart hun er, hvor proff hun er og hvor uendelig digg hun er. Jeg har rotet litt rundt med jenter før, men aldri noen som har fristet meg til å gå hele veien. Men med henne tror jeg ikke jeg hadde hatt mulighet til å holde tilbake.

Nå var vi på kurs i Irland, hennes hjemby de siste 5 årene. Et fantastisk hotell midt mellom åkrer og brune puber. Jeg hadde sett henne holde foredrag om temaer som interesserte meg hele dagen og jeg så frem til litt tid for meg selv på hotellrommet når kvelden kom. Jeg måtte få utløp for frustrasjonen før jeg møtte henne dagen etterpå.

Et øyeblikk for meg selv
JEg la meg på sengen på hotellrommet og bare tenkte. Jeg så henne for meg der hun sto og holdt foredrag. Hvor selvsikker og faglig kompetent hun var. Intellektet hennes tente meg nesten mer enn utseendet. Jeg så for meg det frekke møtet vårt på kopirommet sist møte. Hvordan hånden hennes liksom tilfeldig kom borti min, når hun skulle hjelpe meg med innstillingene på kopimaskinen. Jeg skvatt til, men hun lot hånden bli liggende. Maskinen arbeidet hardt. Hånden hennes var varm og myk over min. Jeg må ha snudd meg måpende mot henne.

Da bøyde hun seg frem og kysset meg. De blanke, myke leppene. Jeg kunne fremdeles kjenne smaken av henne.

Jeg lot mine egne hender gli over fitta mi mens jeg fantaserte, og jeg skjønte umiddelbart at dette kom til å gå fort. Tanken på kysset vårt var nok, jeg var fuktig mellom bena, pulsen økte.. Jeg kom fortere enn jeg pleier. Lårene ristet. Jeg slo den ledige hånden hardt ned i madrassen, og stønnet høyt. Straks begynte jeg å rødme fordi jeg hadde stønnet så høyt, jeg ble usikker på hvor lytt det var på dette hotellet. . Jeg ble liggende litt i sengen for å ta igjen pusten. Hadde hun virkelig kysset meg? Det hele føltes så uvirkelig nå. Hun hadde bare kysset meg kort, og så gått, uten å si noe.

Hørte hun stønnene mine?
Jeg våknet dagen etter og kjente skammet satt i meg. Jeg håper virkelig at ingen hadde hørt stønnene mine.. Jeg gikk på badet for å stelle meg, og oppdaget at jeg hadde blitt så rødblusset i kinnene at jeg måtte ta en kald dusj. Da jeg gikk ut i korridoren, kom hun også tilfeldigvis ut fra rommet vegg i vegg, og blunket lurt til meg. Jeg ble bare enda varmere i kinnene, herregud hadde hun hørt meg?
«Bra konferanse?» spurte hun.
«Veldig bra», sa jeg. «Jeg likte innlegget ditt  veldig godt!»
«Ja det gjorde du nok» sa hun, og strøyk meg over ryggen i det vi gikk inn i heisen.
«Vi får håpe de siste timene går fort, så vi kan komme i gang med festen» sa hun.
Jeg fikk nesten ikke puste. Hun hadde åpenbart hørt meg i går. Eller?

Jeg fikk et kort glimt av oss i speilet inne i heisen. Jeg var lavere enn henne. Det lange blonde håret falt nedover ryggen min i bølger og den sorte kjolen fremhevet formene mine. Jeg kunne også se at jeg rødmet. Faen.

Middagsselskapet
Under middagsselskapet ble hun sittende rett ovenfor meg. Hun snakket ivrig med alle rundt oss, men de svenske kollegaene våre bare kjedet meg. Etter desserten ga jeg opp å forsøke å engasjere meg i samtalene, og ble bare sittende å kjededrikke vin og se på henne.

En nydelig utsikt. Hun hadde byttet til en sort kjole med dyp utringning. De blanke leppene hennes var så sensuelle når hun stilte svensken kritiske spørsmål om den nye forskningen hans. Jeg strakte ut beina, og kom til skade for å sparke borti noen. Hun satte blikket kort i meg, før hun snudde seg tilbake til svensken igjen. Så kjente jeg plutselig at noe strøyk mot leggen min. Å herregud hun satt og benflørtet med meg! Jeg ble akutt våt igjen. Hun måtte ha tatt av seg skoen, nå strøyk hun meg langs innsiden av leggen. Jeg prøvde å holde ansiktet, tok en slurk til av vinen. Forsøkte å få blikkontakt med henne, men hun var helt oppslukt av samtalen med svensken. Så kom benet hennes opp og presset kneet mitt ut til siden. Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre. Jeg har alltid vært proff i jobbsammenheng, men vi jobbet strengt tatt ikke sammen…

Berørt
Hun fortsatte videre oppover. Sakte, pirrende. Jeg snudde meg forsiktig rundt for å se om noen kunne se oss. Folk begynte å bli fulle, og var opptatt med sitt. Brått kom hun helt inn, og presset foten sin mot den kåte fitta mi. Hun begynte å presse rytmisk mot meg. Hjertet mitt begynte å hamre, jeg ble kjempenervøs. Det virket ikke som om hun hadde tenkt å gi seg. Jeg forsto at jeg bare måtte slappe av så godt jeg kunne. Jeg sa til meg selv, igjen og igjen, at dette var det ingen som så. Jeg arbeidet hardt for å se vanlig ut i ansiktet, ikke lage grimaser, ikke stønne. Jeg kunne komme når som helst nå. Utad så hun iskald ut, og var helt inne i samtalen med svensken. Han måtte forsvare seg mot hennes stadige kritiske innvendinger. Hvordan får hun det til?
Tilfredsstille en kvinne med én fot, samtidig som hun eier verden? Jævla overmenneske.

Jeg strammet lårene, og de begynte å riste. Da snudde hun seg og kikket meg insisterende inn i øynene. Jeg måtte holde pusten, og bite sammen leppene for å ikke lage lyd når jeg kom. Kunne noen se at jeg skalv? Jeg tok den siste slurken av vinen, og forsøkte å ikke vise noe tegn til….nytelse.

Vi
Hun reiste seg og gikk mot toalettet. Hun sto og vasket hendene når jeg kom inn. Jeg kikket på låsene, alle båsene så tomme ut. Jeg sjekket om hoveddøra kunne låses, det hadde jeg sett folk gjøre på film. Det kunne den. Jeg gikk bort til henne. La hendene på kinnene hennes, og kysset henne ordentlig. Hun åpnet munnen sin, og tungene våre møttes.

Sultne, ivrige. Jeg presset henne inntil veggen mens vi klinte, og lot hånden min stryke henne over lårene, hoftene. Så fant jeg veien under kjolen, og lot hånden skli over trusen hennes. Hun ga fra seg et lite stønn. Trusen hennes kjentes våt ut på utsiden. Hun presset seg mot meg, det var godt å kjenne de faste brystene hennes hardt inntil mine. Jeg lot fingrene skli langs den våte sprekken hennes, og fant raskt klitten hennes. Hun kysset meg på nakken, og beit meg lett i øret. Jeg lot to fingre gå rundt og rundt den harde klitten hennes. Hun begynte å puste tyngre og tyngre, og tok tak om brystene mine. Da hun begynte å skjelve i beina, klamret hun seg enda hardere fast i meg. Hun beit meg i leppa når hun kom.

Mens hun forsøkte å få igjen pusten sa hun: -Dette må vi avslutte på hotellrommet mitt. Møt meg der om en halvtime. Så ga hun meg et nøkkelkort fra veska.

Bundet
Da jeg låste meg inn på rommet hennes, var hun inne på badet. Hun sa at jeg skulle ta på meg det som lå på senga, og legge meg godt til rette. Det var en sort silkemaske. Jeg ble enda mer nervøs enn jeg allerede var, men hørte etter. Jeg tok den på meg, og satte meg på sengekanten. Hun kom ut, og sa strengt at jeg måtte legge meg ned. Jeg la meg forsiktig tilbake på sengen. Så kunne jeg kjenne at hun satte seg over meg, et ben på hver side av magen min. Så dro hun hendene mine opp over hodet. Før jeg visste ordet av det var jeg bundet fast til sengen. Hun kysset meg, og jeg kunne kjenne hvordan blodet strømmet ned mot fitta mi. Hun dro opp kjolen min, og kysset meg på magen.

Med ett fikk jeg sommerfugler der nede. Det pulserte gjennom kroppen min. Hun dro av meg strømpene, og begynte å kysse og kjærtegne lårene mine. Da hun strøyk meg på innsiden av lårene, greide jeg ikke ligge rolig. Hun dro av meg trusene også, og jeg ble liggende helt blottet. Så kunne jeg ikke kjenne at hun tok på meg mer. Hadde hun gått? Sto hun og betraktet meg?
«Spre beina dine». Jeg hørte lydig på henne. Hun begynte å smøre meg inn med en varmende olje, over brystene, magen, lårene, og videre ned mot fitta mi som knapt kunne bli våtere. Så kunne jeg kjenne at hun førte fingrene sine inn i meg. Hun behandlet meg mykt, men bestemt. Bind for øynene, bundet til sengen, følelsen av oljen som rant ned mot ryggen min.. Jeg elsket hver sekund.

Jeg spurte om hun hadde planlagt dette. «Jeg har sett hvordan du ser på meg». Så fortsatte med fingrene og presset de oppover. Hun visste nøyaktig hva hun drev med.. Med den andre hånden åpnet hun kjolen min på fremsiden og jeg var helt naken. Jeg begynte å stønne tyngre og tyngre. Men nå kjente jeg at orgasmen bare kom nærmere og nærmere. «Ikke slutt!» tok jeg meg selv i å si, nærmest stønne. Jeg ble grådigere og grådigere. Denne orgasmen skulle jeg ha. Og hun intensiverte bevegelsene. Tunga hennes lekte med de stive brystvortene mine. Jeg stønnet og ropte på Gud. Jeg strammet hele kroppen og den skalv. Orgasmen gikk som bølger gjennom kroppen min og i samme sekund rev hun blindfolden av øynene mine og jeg kunne se hvor fantastisk hun så ut der hun satt. Mellom bena mine. Vi to, sammen. Hvem sa at fantasier ikke kan bli virkelighet?

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,