Leketøy til deilig oralsex!

Oralsex kan være kos, oppvarming eller det som får deg til å nå klimaks. For mange er også oralsex «noe ekstra» og kan kjennes mer intimt enn samleie. Vi har samlet våre oralsexfavoritter til han og henne!

– Oralsex er det perfekte forspill for de fleste kvinner. Først og fremst fordi det er veldig deilig, men også fordi kvinner bruker lenger tid på å bli klar. Ved å gi henne oralsex først gjør du henne både kåt og våt slik at dere har mulighet til å oppnå orgasme nærmere hverandre. Men for all del, gi henne oralsex helt uten å avslutte med samleie også, da kjenner du de deilige bølgene av orgasmen hennes på nært hold og både hun og du vil elske det, sier sexolog Maria K. Ebbestad.

Favoritter til henne:

Flickering Intimate Arouser Tungevibrator

Silikontunge som stimulerer klitoris med slikk og vibrasjoner, og tar deg til himmelen, og masserer klitoris med en liten deilig silikontunge!

KJØP DEN HER!

 

Elegance Oral Klitorisvibrator – Dreamy

Dreamy er en kraftig klitorisvibrator med myke silikontunger som simulerer oralsex. Velg mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer som gir deg de fantastiske orgasmene du fortjener. Dreamy er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret.

KJØP DEN HER!

Easytoys Pleasure pump m/ G-punktsvibrator

Easytoys Pleasure pump med G-punktsvibrator suger, slikker og vibrerer – alt på én gang! Den pulserende sugeeffekten gjør klitoris ekstra følsom, mens den myke tungen glir frem og tilbake for en helt utrolig opplevelse. Skaftet er også en kraftig G-punktvibrator for tredobbel nytelse!

KJØP DEN HER!

Favoritter til han:

Airturn 2 Blowjob Stimulator

Nyt en herlig sugeopplevelse med denne luksuriøse herrevibratoren Airturn 2. Airturn 2 etterligner følelsen av deilig oral stimulering! Denne herrevibratoren har et diskret etui og motoren er hviskende stille. Den er behagelig å holde i og har et antisklimønster som gir godt grep.

KJØP DEN HER!

 

Boners Vibrating Blowjob Stimulator

Boners Vibrating Blowjob Stimulator vibrerer mot undersiden av penishodet for å simulere en god blowjob. Penishodet føres inn i den myke silikonhylsen, hvor formen på hylsen presser vibratoren opp mot et av mannens mest følsomme områder – knutepunktet der forhuden møter penishodet, også kjent som frenulum.

KJØP DEN HER!

PH Double Up – Dobbel Stroker Vagina/Munn

Double Up er en dobbeltsidig stroker med vagina på den ene siden og en sexy munn på den andre siden. Mellom åpningene er det en strukturert tunnel som simulerer ekte vare og gir intens stimulering av penis!

KJØP DEN HER!

ORALSEX TILBEHØR!

Oral Sex Strips – Slow Sex

Disse papirtynne myntestripsene er designet for å smelte på tungen under oralsex. De gir kraftig friskhet som er perfekt for klitorisstimulering, oralsex eller deilige kyss. Så ta deg en Oral Sex Strips og spis opp! Ta en av stripsene mend frisk mynte før oralsex og du vil virkelig ta oralsexen til nye høyder!

KJØP DE HER!

Mouthwatering Spray – Slow Sex

Spytt er en av våre mest erotiske kroppsvæsker. Vil du prøve? Gi deg selv vann i munnen med denne sprayen fra Bijoux Indiscrets. Mouthwatering Spray inneholder eplesyre, en naturlig syre som forsterker spyttproduksjonen. Spray en liten mengde på tungen og bli forbløffet over effekten!

KJØP HER!

Oral Sex Balm – Slow Sex

Leppepomade designet for oralsex! Smør over leppene for en glatt og kjølende effekt som virker ekstra pirrende kombinert med den naturlige varmen fra munnen. Oral Sex Balm gjør leppene superglatte og fristende – partneren din vil elske den!

KJØP HER!

Sensuva Deeply Love You – Spearmint

Smakfull spray som virker avslappende på munn og hals for ekstra dype blowjob-opplevelser. Deeply Love You virker umiddelbart og gjør det enklere for deg som ikke klarer å ta ham så dypt du ønsker. Spray 1 – 2 ganger bak i munnen for å dempe følelsen i hals og munn.

KJØP HER!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,