Årets mest dirty kalender – tørr du å prøve?

Denne kalenderen er fylt med frekke sexleketøy som garanterer at kjerringa kommer før julekvelden.

– Årets kalender er en deilig blanding av frekk og elegant, akkurat som vi damer liker det, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad

Hun mener Nordmenn må legge vekk alle «to-do-listene» og heller sette sex høyest på listen. I stede for å skape stress med lister over alt som skulle vært gjort må man heller gjøre ting som senker stressnivået og det er å få deilige orgasmer.

– Dette er en kalender jeg virkelig anbefaler til deg som vil ha en frekkere førjulstid enn før, deg som er leken, og deg som liker orgasmer, og hvem gjør ikke det, smiler Ebbestad.

En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxtocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille.

Sikre deg julekalender her!

Tonje Olsen er produktekspert i Nytelse.no og har vært med å lage julekalenderen siden de startet å produsere julekalendere for syv år siden. Nå er hun spent på å høre tilbakeldingene fra det norske folk, som frem til nå har vært svært gode.

– Det er så spennende å se hvordan adventskalenderen til Nytelse har forandret det norske folk, litt etter litt! De vil stadig ha en frekkere kalender, med røffere, grensesprengende innhold. Årets kalender vil garantert få det til å kile både her og der for alle, men jeg er spent på om noen syntes strikken er dratt for langt, sier Olsen med glimt i øyet.

Hovedmålet bak årets kalender er variasjon, spenning og et utvalg som passer den lekne. Og viktigst av alt å gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet.

– Vi vet hvor kinky det Norske folk egentlig er, og vil derfor tilby en kalender som tilfredsstiller de behovene. Er ting litt kjedelig på hjemmebane? Ikke nå lenger, garantert.

 

Sikre deg julekalender her!

Sexolog: Maria K. Ebbestad er sexolog i Nytelse.no og kjent fra posdcasten Klimaks. Hun mener det ikke er noen tvil om hvilken julekalender man bør kjøpe i år.

 

Garantert spenning hele desember

Kristine (29) og Thomas har testet kalenderen og gir den terningkast sex og forteller at de kommer til å glede seg til hver kveld hele desember.

Terningkast: 6

Denne kalenderen er, og blir vår favoritt, og i år også. Den har god varisjon i produktene og absolutt alle finner noe de vil elske i denne kalenderen. I år ser den også enda mer eksklusiv ut utseendemessig. Du kjøper ikke musikk noe annet sted enn spotify og du kjøper ikke adventskalender noe annet sted enn hos Nytelse.no! Hvorfor ikke velge ekspertene, tenker vi?! 

 

Julekalenderen er elegant med pene poser som kan brukes til å oppbevare produktene i. Her har nok en gang Nytelse.no satt sammen er lekker kalender med freshe produkter både for deg som akkurat har begynt med leketøy, til deg som er litt mer kinky. Womanizer er kanskje ment som høydepunktet i kalenderen, men det er blant annet et parleketøy der som vi syntes var vel så bra og som vi i tillegg aldri hadde sett før! Den alene var terningkast 6.

 

Det er ikke bare i førjulstiden vi kommer til å ha glede av denne. Disse produktene kommer vi til å bruke masse i året som kommer. Et stort pluss er det også at hvert produkt kommer med egen bruksanvisning slik at man kan lese om hvert produkt.

Testpar Kristine (29) og Thomas (35)

Sikre deg julekalender her!

Hvorfor velge adventskalender fra Nytelse.no:

  • Totalverdien er på hele 5.500 kroner!
  • Adventskalenderen inneholder kun nyheter – men antallet er begrenset, så vær rask ute!
  • Nytelse.no har laget adventskalendere i en årrekke, og er den i landet som har solgt flest erotiske kalendere.
  • 20 000 solgte kalendere i 2021!
  • Best i Test (KK 27.10.21) – I år er den enda bedre!
  • 70% av kundene velger Nytelses kalender.
  • I år finner du den populære Womanizer i en av lukene.

Sikre deg julekalender her!

Frekt innhold: Adventskalenderen fra Nytelse.no er fylt med 24 deilige overraskelser som vil glede deg og dere gjennom hele desember. (Bilde: Nytelse.no)

Sikre deg julekalender her!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du