Vampyren er sulten. På menn.

Det eneste hun ville i kveld var å ligge med han. Det var halloween, men i år ville hun gjøre det annerledes. Ikke en vill fest med venninnene, men en vill fest med bare han. De skulle ha en skremmende deilig aften. Hjemme var alle lamper skrudd av, og noen få stearinlys var tent. De delte en flaske vin, før de gikk på byens beste dansested. I kveld var det ikke strobelys og Kygo. I kveld var det mørket og tango. Alles øyne var rettet mot dem. Selvsikre, elegant antrukket og regenter på dansegulvet.

Hun så han rett i øynene. Forsøkte å kjenne han igjen, men bak den masken var det komplett umulig.
Måten han beveget seg på, luktet på, snakket på, ALT ved han fikk det til å brenne nedentil på henne.
De danset. Ikke slik som drita fulle briter på chartertur i syden, men slik som man danser på film. Flørtete, sensuelt, strengt. Tango. Han lar hånden gli ned langs ryggen hennes, og den legger seg mykt over rumpa.

Sangen slutter og hun unnskylder seg. Går på toalettet og legger et nytt lag leppestift. Hun ser seg i speilet og ser hvordan hestehalen har falt ned. Hun drar ut strikken og det mørke håret flommer nedover skuldrene. Hun samler håret på nytt. I en stram hestehale.
De røde leppene og de mørke øynene er sensuelle og får henne til å se mystisk ut. Hun vet godt hva de øynene får menn til å tenke. Eller… De klarer ikke tenke lenger. Lysten tar over.
Og i kveld er hun utkledd som en sulten vampyr. Sulten på menn. Hun må være ærlig med seg selv, hun ser råbra ut!

Neste gang hun ser han, står han i kø utenfor toalettet. Hun stiller seg bak han og han smiler skjevt til henne. Hun bestemmer seg umiddelbart for hva hun vil. Hun sier ikke et ord til han, men når han åpner døren og kommer ut av toalettet presser hun han til å gå inn igjen. Hun går mot han, og han rygger sakte tilbake. Når begge står inne på toalettet, låser hun døren bak seg. Fremdeles sier hun ikke et ord.
Hendene finner beltet hans. Sakte åpner hun beltet, mens hun ser han inn i øynene. Han hever hånden sin og drar den mykt over kinnet hennes. Hun vil ikke ha noe sånt. Ikke noe mykt. Ikke noe koselig.

Hun ser ikke etter tegn fra han på om det hun gjør er greit. Hun trenger ikke hint eller tegn. Hun vet at han har lyst på henne. Såpass sikker et hun på seg selv. Buksene hans faller ned på knærne og hun vipper en knallhard ereksjon ut av buksen hans.
Kukhodet glinser mot henne og hun kjenner det kiler i magen av glede.
Han er nybarbert og hele han lukter herlig mann og rent. Hun klarer nesten ikke vente, og alt hun ønsker er å kjenne smaken av han!  Men hun vet bedre enn å gå rett på sak..

Hun kysser staken hans lett og han spenner seg i kroppen. Hun tar ballene hans forsiktig i munnen mens hun drar en hånd over kuken, som nå er knallhard og nesten på bristepunktet. Han må støtte seg til veggen, og øynene forsvinner nesten bakover i hodet hans.
Hun drar tungen mykt over penishodet før hun så vidt lar leppene gli rundt tuppen av penishodet.
Han smiler og skjønner åpenbart hva hun driver med. Hun suger og slikker på tuppen og erter han.
Hun kjenner at det omtrent er like vanskelig for henne å holde ut, som for han. Hun vil virkelig ha han. Kjenne hvordan han nyter, og nyte med han.

Sultent kaster hun seg over staken hans og tar hele kuken hans i munnen. Den smaker fantastisk og hun lar han støte inn i munnen hennes igjen og igjen. Han tar tak i håret hennes og hun titter forsiktig opp på han. Han biter seg i leppen og ser henne rett inn i øynene. Sammen nyter de dette øyeblikket hvor hun har kontrollen, selv om det er hun som sitter på kne.
Hun koser seg vanvittig med den store staken hans, og hun håper han ser det! Hun suger, slikker, tar han dypt i munnen og ser han i øynene.

Plutselig tar han tak i henne og løfter henne opp. Han leter febrilsk etter en åpning på drakten, slik at han kan komme inn til det aller helligste. Hun har på seg en trang heldekkende drakt som tilsynelatende et umulig å trenge gjennom. Hun smiler, og gleder seg til å avsløre hemmeligheten!
Hun tar tak i glidelåsen øverst i korsryggen og åpner drakten nedentil. En stor sprekk åpnet seg og han får nå innsyn til alle hullene hennes. Han ler og forteller henne hvor rå hun er. Han trenger ikke fortelle det, hun vet at hun er rå!
Han løfter henne opp så hun henger med beina rundt livet hans. Hardt trenger han inn i henne, og hun elsker det. Ikke noe mykt og forsiktig, men knallhardt og vilt!
Han knuller henne beinhardt opp langs veggen, og hun må ta seg sammen for å ikke stønne så hele byen hører det.

Nok en gang tar hun tak i en glidelås, denne gangen over brystet. Hun drar i glidelåsen og de nakne brystene hennes velter ut. Han smiler igjen. Smiler over denne kvinnen som åpenbart ville ha seg noe i kveld. Som åpenbart ønsker å overraske.
Han tar brystet i munnen og biter lett. Hun stønner høyt og biter seg i underleppen.
«Hardere!» sier hun, litt for høyt.
Og han gjør som hun sier. Tar henne hardere opp langs veggen. Igjen og igjen støter han inn i henne.

«Jeg kommer snart!» hvisker han inn i øret hennes, og den varme pusten hans får det til å kile i hele henne.
«Kom på brystene mine!» sier hun, og håper det ikke er for sent.
Han senker henne ned og hun setter seg lydig på kne foran føttene hans.
Hun vet hva som kommer til å skje når den varme spruten hans treffer huden hennes. Hun kommer til å få orgasme, fordi synet av han som spruter på den uskyldige huden hennes er helt uimotståelig.  Hun gnir seg på klitten, mens han ser henne dypt i øynene. Plutselig strømmer den deilige strålen ut av kuken hans, og treffer brystene hennes. Umiddelbart kjenner hun at kåtskapen renner over for henne, og hun nyter orgasmen som herjer i kroppen. Mens en hånd fingrer ivrig, finner en annen hånd dråpene hans og hun smaker på det han nettopp la igjen.

Hun er uten tvil helt rå. Han vet det. Hun vet det. Og nå vet du det også!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og