Freaky Friday – Cosplay!

Cosplay har tatt Norge med storm og denne helgen vil du garantert se utkledde nordmenn på de fleste utessteder rundt om i landet. Så hvorfor ikke prøve litt cosplay på hjemmebane?

 

Hva er Cosplay

Cosplay er rett og slett å kle seg ut for å leke. Hvordsakelig handler det om å kle seg ut i mer eller mindre kjente karakterer, enten du har kjøpt kostyme ferdig eller laget et selv. I Norge finnes det flere eventer som er direkte knyttet til cosplay slik som Banzaicon, Torucon og Kawaiicon. I tillegg har flere spillrelaterte arrangementer som The Gathering og SpillExpo begynt å legge til rette for cosplayere.

 

Enkelte cosplay-kostymer spiller på seksuell fetisjisme og leker med karikerte kjønnsroller, for eksempel i «seksualiserte» stuepike-kostymerskolepikeuniformer og lolitamote.

Slik gjør du det:

  • Finn ut hvem du fantaserer om å være. Inspirasjon finner du i filmer, tegneserier, blader og spill.
  • Kjøp eller lag et kostyme.
  • Lev ut ditt alter ego, enten sammen med andre cosplayere eller med din partner.

Nå som Halloween er rett rundt hjørnet får du en unik mulighet til å prøve deg litt med kostymer og kostymelek. Vi i Nytelse.no har også flere kostymer, både til deg som skal på Halloweenfest og deg som vil ha en sexy kostymekveld hjemme.

Se hele utvalget her!

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette