Freaky Friday – prøve et nytt sexleketøy

I dag er det sexleketøydagen, en hyllest til bruk av sexleketøy, og vi i Nytelse.no feirer med 25% avslag på hele nettbutikken når du bruker rabattkode «SPAR25» !

– Sexleketøy er ikke en erstatter for noe annet, men det er designet for å gjøre det som allerede er godt, enda bedre, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Sexleketøy er designet for å treffe punkter på kroppen, som uvitende hender ikke finner. Et sexleketøy kan være en ekstra partner og stimulere områder som kanskje blir glemt ellers. Fingrene dine er designet for å gripe, ikke for å stimulere. Selv om man kan lære seg hvordan partneren (eller deg selv) ønsker å bli stimulert, så vil et sexleketøy løse oppgaven lettere. Og med et sexleketøy, så har du flere muligheter. Sex handler om å utforske, nyte og oppdage. Når det kommer til sexleketøy, finnes det noe for alle.  Det finnes et hav av forskjellige produkter, med forskjellige funksjoner og vi kan hjelpe deg å finne hva som passer for nettopp deg.

FINN DITT FAVORITTLEKETØY HER!

Sexleketøy for henne

Klitorisstimulatoren Femmegasm har tatt Norge med storm, og har for lengst solgt seg inn på bestselgerlisten til Nytelse.no.

Nordmenns interesse for sexleketøy har skutt i været de siste årene, noe sexologen mener er et sunnhetstegn for det norske hverdagslivet.

– 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og et leketøy kan derfor være svært nyttig både alene og sammen med partner for at man oppnår orgasme nærmere hverandre. Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.Nå er det klitorisstimulatoren Femmegasm som alle kvinner vil ha. Den er vanntett og perfekt å bruke både alene og sammen med en partner.

– Det er viktig å finne tid til seg selv i hverdagen, uansett om man er singel eller i et parforhold. Høsten er en tid for kos inne, og ingenting er mer kos enn en orgasme. Femmegasm vil gi deg nettopp dette. Dessuten gir en orgasme de lykkehormonene vi alle trenger når kveldene blir mørkere, forteller sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no Maria K. Ebbestad.

FINN DITT FAVORITTLEKETØY HER!

Sexleketøy for han

Ny teknologi gir mannen heftigere orgasme. Derfor har dette revolusjonerende sexleketøyet for menn blitt en bestselger på Nytelse.no.

– Arcwave Ion har allerede blitt en stor favoritt, som gir mannen dypere og mer intense orgasmer, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Det som skiller Arcwave Ion fra andre sexleketøy for menn, er at den stimulerer et sted på penis som ikke stimuleres like lett under samleie og onani. Derfor er denne nyheten noe helt eget.

– Dette er på en måte Womanizer for menn: Trykkbølger stimulerer frenulum, strengen på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan, forklarer Ebbebstad.

FINN DITT FAVORITTLEKETØY HER!

Sexlektøy for par

Det finnes ulike former for sexleketøy for par, men felles for alle er at de vil gi deg og dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse.

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Hvis dere skal gjøre kun en investering av sexleketøy i år bør det være årets erotisk julekalender fra Nytelse.no. Dette er en kalender jeg virkelig anbefaler til deg som vil ha en frekkere førjulstid enn før, deg som er leken, og deg som liker orgasmer, og hvem gjør ikke det, smiler Ebbestad.

FINN DITT FAVORITTLEKETØY HER!

FINN DITT FAVORITTLEKETØY HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du