11.11 – Singeldagen feires med prisras på sexleketøy

Verdens største handledag, Singeldagen, er her, og det feires med knalltilbud på sexleketøy hos Nytelse.no

Singeldagen er en markering som stammer fra Kina, og er en motreaksjon til Valentines day for å feire at man er stolt av å være singel. Det at dagen markeres 11.11 er et symbol på at single står sammen, og på verdensbasis er denne dagen større enn både Black Friday og Cyber Monday.

– Denne dagen har alltid vært populær hos oss, og vi feirer selvsagt med knalltilbud på favoritter både til han og henne, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 Sex-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Hun anbefaler alle å sikre seg årets julekalender før den blir utsolgt!! (Bilde: Nytelse.no)

 

Topp 3 favoritter til henne

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut tre favoritter hver som du bør sikre til knallpris i dag.

1. Ryra

 

Alle bør eie en deilig massasjestav og dette er min favoritt! Enten du vil massere klitoris eller stive muskler er denne fantastisk. Massasjestaven  har et fleksibelt hode som gjør at du kommer til der du vil med akkurat riktig vinkel. I tillegg er den trådløs og oppladbar, noe som gir enda flere muligheter. Med 5 vibrasjonsmønster og 3 intensitetsnivåer du kan sendes til himmels i opptil 3 timer!

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Kraftig massasjestav på tilbud: Ryra massasjestav har blitt en favoritt blant kundene til Nytelse.no (Bilde: Nytelse.no)

 

2. Slikkevibrator

 

Slikkevibratorer har blitt utrolig populært, og det er ikke uten grunn. Denne lille saken er en slikkemester som gir deg deilig oralsex. Silikontungen vibrerer og beveger seg frem og tilbake mot klitoris så fort du selv ønsker. Jeg anbefaler å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel for en ekstra deilig opplevelse.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Slikkevibrator: Denne slikkevibratoren bør du teste mener eksperten! (bilde: Nytelse.no)

3. Pinpoint C-vibe Supervibrator

–  Har du litt erfaring med sexleketøy, så er du kanskje på jakt etter «noe annet»? Vil du ha en ny følelse, noe som overrasker og som er like gøy som det er deilig? Vel, da anbefaler jeg Pinpoint C-vibe. Den er virkelig en opplevelse både for de i par og for den single. Pinpoint C-vibe gir deg orgasmer på rekordtid! Designet av kvinner for kvinner, Pinpoint C-vibe er en intens vibrator for deg som elsker direkte stimulering av klitoris. Du bestemmer intensitetsnivået fra myke og rumlende vibrasjoner til ekstremt intens stimulering for multiorgasmisk nytelse!

 

Se alle Singeldag-tilbudene her – spar opp til 80%! 

 Alle kvinner må eie et sexleketøy: Tonje Olsen er produktekspert i Nytelse.no og mener alle kvinner må eie et sexoleketøy. (Bilde: nytelse.no)

 

Topp 3 favoritter til han

1. Arcwave Ion

Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer. Arcwave Ion er noe helt nytt for menn, og du kan oppleve at stimulering med trykkbølger føles uvant i starten, men du verden for en fantastisk liten maskin! Ion har et eksklusivt og diskré design i de beste materialene på markedet.

Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

 

Økning i salg til menn: En rekke spennende nyheter til mann har ført til kraftig salgsvekst. (Bilde: Nytelse.no)

2. oTouch Airturn 2

Sexleketøy for menn skrudd opp til 11! Airturn2 kombinerer alt som er godt i én smart pakke; med suging, vibrering og varme for en ultrarealistisk opplevelse. Ser du etter et godt produkt for stimulering av penis er Airturn2 en trygg anbefaling. oTouch har designet Airturn2 med fokus på ergonomi og hygiene. Selve enheten har et diskré design med antisklimønster for bedre grep, og den innvendige hylsen er laget i supermykt silikon for tryggere og mer hygienisk bruk.

Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

Suging, vibrering og varme: Airturn 2 gir en ultrarealistisk opplevelse. (bilde: Nytelse.no)

3. Tenga Spinner

du se hvor lett det er å få bedre sex med sexleketøy er Tenga Spinner vår anbefaling til deg. Disse unike hylsene kombinerer stimulerende mønstre med et smart design som snurrer hylsen rundt penis når du beveger Spinner opp og ned. Et svært diskré og moderne design, intens stimulering og bedre sex – hva mer kan man be om? Tenga Spinner kommer i flere ulike typer slik at du kan velge den som passer deg best.

Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

Sikre deg tilbudene for Singeldagen her – Opptil 80% avslag! 

Økning i salg til menn: En rekke spennende nyheter til mann har ført til kraftig salgsvekst. (Bilde: Nytelse.no)

 

Kraftig økning på sexleketøy til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

– Det er flott å se at leketøy for menn, på lik linje med leketøy for kvinner, er en helt vanlig del av sexlivet, og at det ses på som et supplement i parforhold, og en berikelse av singellivet, sier Ebbestad.

Nytelse.no feirer singeldagen med tilbud på en rekke favoritter, og i tillegg til de som er nevnt finner man blant annet orgasmefavoritten Womanizer.

 

– Womanizer har tatt verden med storm og sent millioner av kvinner til himmels. Om du ikke har sikret deg en enda er dette dagen å gjøre det på. Dette er den perfekte gave til venninner, kjæreste eller deg selv, tipser Ebbestad.

Orgasme gjør deg lykkeligere og gir overskudd i hverdagen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se tilbudene for Singeldagen her – Opptil 80% avslag! 

Singelpakker på tilbud: Alt du trenger for en perfekt helaften. (Bilde: Nytelse.no)

Sikre deg Singeldag-tilbudene her – Opptil 80% avslag!

 

 

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og