….»jeg la meg på panseret og han pressa seg inn!»

Jeg kikket på klokken nok en gang, huff jeg synes tiden snegla seg av sted. Alle kjenner vel til den følelsen når en virkelig gleder seg til at noe spesielt skal skje. En prøver å konsentrere seg om jobben en skal gjøre, men tankene glir hele tiden til det som er i vente, og mange slags følelser raser gjennom kroppen som et ekspresstog. Og mitt ekspresstog samler seg om den mest erogene sonen i hele kroppen, i hodet som sender deilige følelser og lyst ut i resten av kroppen. Det begynner å krible i brystene, og brystvortene knopper seg og blir harde, varmen skyter gjennom underlivet, og jeg kjenner at de seige saftene begynner å renne fra musa mi. Det er godt at jeg rekker hjemom for å dusje meg. Det er fredag, og min elskede kommer hjem på sommerferie, jeg skal inn å hente han på flyplassen, og vi skal ha fire herlige uker sammen før han må på jobb igjen igjen, det føles alltid like godt hver gang han kommer hjem.

Jeg sto lenge i dusjen, lot hendene såpe inn hele kroppen, føler hvordan den reagerer på hendene som stryker lett over den. Jeg setter meg på huk og lar hånd dusjen spyle meg mot klitten, ååh det rykker til i hele kroppen og jeg stikker en finger inn i musa mens jeg fortsetter å spyle mot klitten, det går for meg nesten med en gang og jeg synker skjelvende ned i dusjen med et smil om munnen..

Jeg steller meg, og kler på meg sexy undertøy, stayups og kjole, noe jeg vet mannen min liker veldig godt, koster jo så lite å bruke litt tid på å stelle seg, og gleder så mye. På vei innover til flyplassen begynner kroppen min å gjøre seg klar på nytt, det sitrer i hele meg av en søt forventning. Det er mye trafikk, og jeg begynner å få dårlig tid, vil jeg rekke fram i tide til å ta i mot han? Da jeg holder på å låse bilen får jeg et klaps på rompa og jeg snur meg mot mannen min, jeg smiler og kaster meg inn i armene hans, jeg lurte på hvordan han fant meg så fort, og han svarer at han lukta seg fram til den deilige duften av kåt kvinne.

Jeg kjenner at han er hard mot magen min, og et stønn av vill lyst unnslipper leppene mine, og saftene mine begynner å renne på nytt. På vei hjem begynte hendene på en stille vandring, og vi kjente kåtheten spre seg som en brann gjennom kroppene vår, vi måtte finne en øde avstikker før vi kom hjem, vi kunne bare ikke vente lenger.. Vi fant en øde plass og gikk ut av bilen, jeg satt meg på panseret og løfta kjolen opp, han var ikke sen om å komme med munnen sin, han lot tungen gli opp og ned mens han sakte stakk inn en finger, jeg stønna av vellyst og da han begynte å suge på klitten begynte jeg og ri fingeren hans, mens jeg masserte brystene mine, han ba meg slippe dem ut i fri luft, og de knuppa seg ytterlige i den kjølige kveldsluften, han sugde på brystvorten mens han fortsatte å fingre meg med to fingrer, ååh det er så utrolig godt..

 

Da han kjente at jeg begynte å nærme meg orgasme holdt han opp så vi kunne komme sammen senere. Jeg visste hva han ville så vi bytta plass og jeg bøyde meg ned og begynte å slikke tuppen av kuken hans, den var hard og den glinsa i månelyset.

Han lente hodet bakover og stønna av velbehag da jeg begynte å suge den harde kuken hans, jeg erta han litt, tok den ut av munnen og småbet litt forsiktig i den, slo den mot leppene før jeg tok den dypt inn i munnen igjen og sugde…. Han bøyde seg ned og dro meg opp, og tungene våre møttes i et langt dypt kyss, han sa du er deilig du jenta mi, men nå vil jeg kjøre den harde kuken min inn i den deilige fitta di. Jeg la meg på panseret og han pressa seg inn, og vi begynte og jokke mot hverandre mens vi stønna av nytelse og glede, vi kjente at det nærmet seg klimaks og vi øka tempoet og det begynte å rykke i kroppene våre da den eksplosive orgasmen kom, han seg stønnende ned over meg og jeg slo armene godt rundt han da munnene våres møttes i nok et deilig kyss mens musa mi sugde til seg hver dråpe av sæd han hadde å gi for denne gang…..

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,