Dette er årets beste erotiske adventskalender!

Erotiske adventskalendere selges som varmt hvetebrød lenge før jul, og salget har allerede eksplodert hos Nytelse.no.

Nytelse.no sin adventskalender har alltid vært populær, og nok en gang er den folkets favoritt, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Hun mener alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, som et avbrekk i julestria.

– En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

I år har Nytelse.no gitt ett heldig par den erotiske adventskalenderen for at de skal teste produkter og gi tilbakemelding på hva de likte og ikke.

– Dette gjør vi rett og slett for å bli enda bedre. Vårt fokus er fornøyde kunder og da er det viktig å lytte til tilbakemeldingene og ha fokus på godt innhold, sier Ebbestad.

KJØP KALENDEREN HER!

Alle bør eie en erotisk adventskalender: Test-paret er veldig fornøyd med overraskelsene i Luksus adventskalender fra Nytelse.no og mener alle bør eie en slik. (Bilde: Nytelse.no)

Nytelse sitt testpar har testet erotiske kalendere i en årrekke og tester nå innhold og utseende, og kaster terning på helhetsinntrykket på adventskalenderen Luksus Limited Edition fra Nytelse.no.

– Dette er et spennende prosjekt som vi syns det er utrolig gøy å få være med på, sier Kristine.

Kristine og Thomas har vurdert alt innhold i kalenderen og er enig i at alle bør ha en erotisk adventskalender for å senke stressnivået i jula, prøve noe nytt og gi gnist i sexlivet enten man er alene eller i forhold.

– Vi elsket adventskalenderen Luksus Limited Edition fra Nytelse.no, sier Thomas.

Kjøp adventskalenderen her!

Inneholder orgasmefavoritt: I adventskalenderen Luksus Limited Edition får man Womanizer i en av pakkene! (Bilde: Nytelse.no)

 

Favoritt – Luksus Limited Edition

Terningkast: 6

Denne kalenderen er, og blir vår favoritt, og i år også. Den har god varisjon i produktene og absolutt alle finner noe de vil elske i denne kalenderen. I år ser den også enda mer eksklusiv ut utseendemessig. Du kjøper ikke musikk noe annet sted enn spotify og du kjøper ikke adventskalender noe annet sted enn hos Nytelse.no!
Hvorfor ikke velge ekspertene?! 

 

Julekalenderen er elegant med pene poser som kan brukes til å oppbevare produktene i. Her har nok en gang Nytelse.no satt sammen er lekker kalender med freshe produkter både for deg som akkurat har begynt med leketøy, til deg som er litt mer kinky. Womanizer er kanskje ment som høydepunktet i kalenderen, men det er blant annet et parleketøy der som vi syntes var vel så bra og som vi i tillegg aldri hadde sett før! Den alene var terningkast 6.

 

Det er ikke bare i førjulstiden vi kommer til å ha glede av denne. Disse produktene kommer vi til å bruke masse i året som kommer. Et stort pluss er det også at hvert produkt kommer med egen bruksanvisning slik at man kan lese om hvert produkt.

Testpar Kristine (29) og Thomas (35)

KJØP KALENDEREN HER!

Nyt hver dag: En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere.  (Bilde: Nytelse.no)

Ikke overrasket!

Sexolog, Ebbestad er ikke overrasket over at kalenderen Luksus Limited Edition falt i smak hos testparet.

– Den har alltid vært populær, men i år er innholdet helt rått med blant annet Womanizer, perleketøy og masse frekke leker, og det har ikke gjort den mindre populær, forteller Ebbestad.

Hvert år brukes det lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste adventskalender.

Årets råeste julekalender, fra de største i bransjen – nasjonalt og internasjonalt – har samlet sine eksperter for å gi deg adventstidens mest pirrende opplevelser – resultatet er en frekkere kalender enn noensinne, sier Ebbestad.

Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var hovedmålet da planleggingen startet, og viktigst av alt; Den skal gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet.

– Jeg kan avsløre at man i årets kalender får den populære Womanizer, tolv spennende sexleketøy, fire bondageutstyr og ikke minst masse deilig tilbehør, sier sexologen.

Kjøp årets frekkeste adventskalender med Womanizer her!

Favoritt: Kalenderen, Luksus Limited Edition er definitivt test-parets favoritt! (Bilde: Nytelse.no)

 

Stress ned med førjulssex

Førjulstiden kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

GJØR SOM ANDRE LEKNE PAR – KJØP EN EROTISK ADVENTSKALENDER DU OGSÅ!

EKSPERT: Maria K. Ebbestad er utdannet sexolog og har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

 

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

KJØP ÅRETS EROTISKE ADVENTSKALENDER HER!

Inneholder orgasmefaviritt: Bruk tid sammen og blir kjent med hverandres kropper, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)

Prisgaranti og anonym levering

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

Nytelse.no har også prisgaranti. Det betyr at finner du et produkt til en lavere pris et annet sted gir Nytelse.no deg samme pris. I tillegg leveres alle pakker helt anonymt.

– Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sendes alle varer fra oss helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra, forteller Ebbestad

 

GJØR SOM ANDRE LEKNE PAR – KJØP EN EROTISK ADVENTSKALENDER DU OGSÅ!

Gled deg til luke 24: I luke 24 ligger det en veldig spennende gave… (Bilde: Nytelse.no)

KJØP KALENDEREN HER!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du