Når våt blir Wet, del 2!

Del 1 av denne sanne historien kan du lese HER, og du bør få med deg den deilige innledningen til min opplevelse av wetsex.

Hans orgasme begynte å roe seg og han lå utslitt i badekaret. «Du er helt rå», stønnet han.
Jeg vet jo det. Jeg vet hvor rå jeg er. Jeg er åpen for nye opplevelser og jeg er ikke redd for å vise hvor kåt jeg er, og det er en sexy kombinasjon som gutta elsker!

Jeg strekker meg etter dusjhodet og skyller over både han og meg med det deilige, varme vannet. Han trekker meg inntil seg og kysser meg igjen. Han smiler når han ser på meg og det er som om han ikke kan forstå hvor heldig han er som traff akkurat meg i dag.

Jeg har akkurat tisset på han, og jeg likte det. Jeg likte kontrollen jeg følte og jeg likte at det føltes ulovlig, på en eller annen måte. Og mest av alt likte jeg hvordan han så tydelig elsket det! Men hvordan ville jeg at han skulle gjøre dette på meg? Ville jeg at han skulle tisse meg på kroppen? I ansiktet? Jeg ante ikke. Jeg hadde ikke fått tid til å tenke over dette. Så alt jeg kunne gjøre var å bli med på hans fantasi, og jeg likte det litt.

«Hvor vil du ha meg?» Jeg hvisket nesten mens jeg presset den våte fitta mi mot hans lår, slik at han skulle kjenne hvor kåt jeg var. Han ber meg legge meg på rygg i badekaret og spre bena. Jeg kjenner at pulsen min øker og hvor vanvittig spennende jeg føler dette er. Jeg tar på meg selv, slik at han kan se på og han står over meg og kun nyter synet. «Hva ser du for deg at jeg skal gjøre nå?» spør han. Og når jeg ligger her er det enkelt å se for seg hva neste steg skal være. Jeg er så kåt som et udyr og ønsker å få maks ut av denne opplevelsen, jeg vet jo aldri om jeg skal gjøre noe slikt igjen. «Piss på meg, på hele meg, før du avslutter her», sier jeg og sprer kjønnsleppene mine mot han slik at han forstår at jeg ønsker de siste dråpene hans på fitta mi.

Han blir halvstiv igjen mens jeg forteller om lystene mine og jeg ser hvordan han gjør seg klar. Hjertet mitt banker fort og hardt og jeg kjenner at jeg gleder meg. Jeg klarte ikke la være å ta på meg selv, men jeg kjente at hvis han ikke kom igang snart så ville jeg få orgasme uten at han rakk å gjennomføre…

Endelig kjente jeg de varme dråpene hans treffe meg. De første dråpene landet på håret mitt, og i samme sekund kjente jeg at jeg lot meg rive med. Jeg fingret meg hardt og fort og stønnet høyt. Han pisser meg over brystene og som lovet sikter han inn på klitten min. Det svake trykket fra strålen hans får meg til å komme og jeg rister løs i en ny og kraftig orgasme.

Den varme strålen er alt annet enn jeg trodde. Jeg trodde jeg skulle mislike dette, men jeg elsker hvor»farlig» det føles og hvor «ulovlig» det føles å nyte det. Når han er ferdig lener han seg ned å knuller meg gjennom orgasmen, den sterkeste jeg noengang har fått.

Denne sanne historien er fortalt av Stine. Har du en kul erotisk historie du vil utgi som novelle? Ta kontakt med tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du