Mest populære sexleketøy akkurat nå!


Wireless silicone dildo har vært etterlengtet! Rimelig dildo i høy kvalitet med heftige vibrasjoner som du styrer med fjernkontroll, hva mer kan du ønske deg? Den har også sugekopp, som gir deg muligheten til å feste den på gulv eller vegg. Dette er en skikkelig bra dildo som vi er veldig stolte over å ha i vårt sortiment!

 

 


På vår snapchatkanal, Nytelse.no, har det haglet inn spørsmål om den relativt nye Tegna Flip Orb, fordi ryktet om den nye typen onanihylsen for menn har begynt å spre seg. Det er virkelig ikke rart at Flip orb har fått et godt rykte, for det er et produkt som gir mannen ekstremt mye nytelse på en veldig enkel måte. Du velger selv hvor trangt du vil ha det når du trenger inn i hylsen og kulene på innsiden masserer penis når du støter inn i den. En onanihylse som får full pott fordi den er lydløs, gir masse stimuli og er enkel å vaske!

 

 

Womanizer er allerede det aller mest populære produktet til kvinnen, fordi den stimulerer klitoris på en helt unik måte, så det er på tide å få øynene opp for Womanizer DUO! Det er en helt unik rabbitvibrator som stimulerer klitoris i kjent Womanizer-stil og i tillegg har den en stav som stimulerer G-punktet. Bedre enn dette blir det ikke! Womanizer har tatt verden med storm og kvinner står i kø for å sikre seg en utgave, og nå har du muligheten til å oppleve den ultimate orgasme med denne rabbitvibratoren! Dette er en rabbitvibrator som fortjener langt over full pott, fordi den har endret livet til så mange kvinner verden over!

 

 

Fleshlight STU har vært en bestselger til mannen i mange år og blir elsket av mannen på grunn av et deilig, realistisk, utseende og en trang kanal som kjennes fantastisk ut å trenge inn i. Mange forteller at det kjennes ut som å trenge inn i en ekte kvinne og skryter at materialet Fleshlight STU er laget i, nemlig SuperSkin™, et patentert materiale som føles ut som ekte hud. Fleshlight er et enkelt produkt som stimulerer hele skaftet og er helt lydløst, lett å rengjøre og som er perfekt for trening av utholdenhet!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette