Ukens toppliste! Analsex, anbefaling og Sophie Elise!

Det finnes drøssevis av vibrerende analplugger, men det er ikke alle som er den «komplette pakken»! De skal ha riktig størrelse, god vibrering, være lette å både vaske og håndtere og de skal være laget i et trygt materiale. Petite Sensations fra Rocks-Off har ALT! Vibrasjonene vil garantert imponere deg og den er skikkelig god i bruk både for nybegynnere og proffe. Du har 7 ulike vibrasjonshastigheter å velge mellom, så denne passer både hvis du ønsker en lett kiling eller kraftig stimulering!

Petite Sensations vibrerende analplugg fortjener 5 av 5 hjerter, fordi den ikke er skuffende på noen punkter! Den har ingen «men….». En gjennomført god opplevelse!

 

 


Denne uken presenterte vi dette deilige produktet til menn og det ble umiddelbart en «snakkis» blant våre kunder. Og det er vel ikke rart han blir nysgjerrig? Innovativ teknologi i Mega Milker presser og pulserer mot penis for ekstrem stimulering! Vibrating Mega Milker bruker kompresjonsteknologi og vibrasjoner for å stimulere hver centimeter av penis. Den er laget i Fantaflesh, som føles ut som ekte hud. De som har testet den beskriver det som en ekte vagina som melker deg på beste måte! Den kraftige sugekoppen gjør at du kan feste den på veggen, noe som gjør den ekstremt enkel og behagelig å bruke.

PDX Elite – Vibrating mega milker får 4 av 5 hjerter! Et veldig godt produkt for mannen som absolutt er verdt hver eneste krone.

 

 

En vibrator for par som stimulerer dere begge under samleie? Har du ikke testet we-vibe parvibrator enda, så er virkelig tiden inne. Vibratoren plasseres i hennes skjede og vil dermed treffe g-punktet og klitoris, og stimulere disse punktene med herlige vibrasjoner. Når mannen trenger inn i henne vil vibratoren ligge langs hans penis og stimulere med vibrasjoner ved hvert støt. Fristende? We-vibe parvibrator har vært redningen for mange par som har satt seg fast i gamle vaner og rutiner, eller som bare har vært ute etter det lille ekstra. Dette er en vibrator som også kan styres via en APP! Så da kan partneren styre hennes nytelse selv om dere er milevis unna hverandre.

We-vibe Sync er den beste modellen av parvibratorer og får 4 av 5 hjerter. Et godt produkt som gir enormt mye glede og spenning til par! Den passer ikke like godt i alle stillinger og derfor ble det ikke full pott.

 

 

Denne uken har Womanizer Starlet Special edition solgt som varmt hvetebrød! Nytelse.no var stolte sponsorer av podcasten «Status» og der ble Womanizer trukket frem som favoritt av Sophie Elise og hennes venninne Fetisha. Womanizer er en klitorisstimulator som stimulerer med trykkbølger og vakuum. Det er ikke laget noe så bra for klitorisstimuli, noen gang! Klitoris blir aldri berørt direkte, men en silikonhette plasseres rundt klitoris og trykkbølger gjør at hver eneste nerveende i klitoris blir stimulert. En intens opplevelse for henne! Womanizer passer for alle kvinner, både for de som er ekstremt følsomme og for de som trenger mye stimuli. Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen!

Womanizer starlet special edition får full pott! Man får nesten roser i kinnene bare av å prate om den og den gir en form for nytelse du ikke kan oppnå på noen annen måte. Womanizer er en genistrek!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,